Lykkelig

Pannekaker til frokost, trening før lunch, og sol, bading og lek med beste Margrethe og Jonas sånn ca resten av dagen. De små samkjørte sovingen sånn at jeg og Margrethe fikk catchet opp på alt vi ikke rakk over i går. Vi har nemlig så mye å prate om at vi typ avbryter hverandre, og jeg tar meg selv i å komme på ting jeg ville ha sagt etter at vi har skilt lag liksom. Lol! Men altså, Margrethe og co er tilbake i Dubai, dog bare på ferie. Men det er så mye bedre enn ingenting, og jeg kjente meg helt lykkelig etter å ha vært med henne i dag. Og som om ikke det er nok kommer mamma og pappa i natt- lykke!

Jo, og så har jeg fått hjem mannen også, i går. Klager ikke på noe om dagen jeg med andre ord :-D


Nå skal jeg sove litt før festen inntar leiligheten. 

Snaiks :-)

6 kommentarer om “Lykkelig

 1. Hei.
  Jeg følger bloggen din og liker den veldig godt, men det tilhører dessverre sjeldenhetene at jeg kommenterer. Vi skal på ferie i sommer, og på vei hjem tar vi en pitstop i Dubai. Noen tips til hva vi bør prioritere å se/gjøre 9-11 juli?

  1. Hei! Så hyggelig at du liker bloggen :-)

   I juli er det ganske hett her, men så lenge dere er forberedt på å svette litt er jo stranden forsatt ok. Jeg vil anbefale JBR eller Kite Beach for der foregår det liksom litt rundt selve stranden også. Ellers er ørkensafari og en tur opp i Burj Khalifa gøy å ha opplevd. Dessverre gjør kronekursen det dyrt i Dubai nå, men vil likevel anbefale dere en tur på Dubai Mall eller Mall if the Emirates, for det er jo kultur her! ;-)

   God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s