Litt trening, litt strand, mye kos

Mamma og pappa kom natt til onsdag, så det er forklaringen på kos-delen av overskriften. Og med kos tenker jeg ikke bare på det faktum at jeg omtrent non-stop har spist yoghurtnøtter, smågodt eller sjokolade siden klokken var sju onsdag morgen (#truestory), men mest av alt all kos med Kaia og mormor og morfar. De koser seg med henne, men fy søren som hun koser seg med dem! Det er en fryd å se, og jeg blir glad helt inni  hjerterota av å se dem sammen.


Jeg får som alltid kost meg litt ekstra med treningen når mamma og pappa er på besøk. I går gikk jeg bort til SHP nesten i ekstase over å vite at jeg skulle trene helt alene og kunne bruke akkurat så lang tid jeg ville. Det er så luksus det!

I dag ble det 5 kilometer på mølla før stranden. Planen var å løpe intervaller, men mens jeg varmet opp føltes det så bra å løpe at jeg heller bestemte meg for å løpe 5km så fort jeg kunne. 23 minutt og 11 sekunder senere var jeg ferdig, og jeg gleder meg faktisk til neste forsøk sånn at jeg kan slå min egen tid. Jeg mener for all del ikke at man alltid må ha progresjon enten det er på gymmet eller når det gjelder løping, men akkurat nå for tiden motiveres jeg veldig av å se min egen fremgang. Tydeligvis :-P


Nå sovner jeg, så jeg må slutte. Holdt seriøst på å skrive møbler i stedet for løping! Lol!

Gudd nait :-*

12 kommentarer om “Litt trening, litt strand, mye kos

 1. Hei Inger :) jeg har et lite spørsmål vedrørende artikkelen om deg i DB+, jeg har ikke tilgang, men overskriften forteller jo om «luksusliv» i Dubai. Føler du selv at du lever et luksusliv i Dubai? Jeg skjønner jo at det gjerne er litt mer service osv, men helt ærlig så syns jeg jo at livene deres virker veldig normalt, bare at dere lever hverdagen i Dubai? Selvsagt har jeg fått med meg at du har vært med prinsessa på tur osv, men likevel syns jeg livet ditt virker ganske A4 (positivt ment altså), hehe.

  1. Åh, jeg blir glad for å høre at du ikke har inntrykket av at vi velter oss i luksus, for jo, du har helt rett, livet vårt er ganske A4, i alle fall for Dubai å være. Vi kunne nok gjort MYE mer for å ta utnytte av luksusen her, men jeg trives godt med den hverdagen vi har. Som du sier er det meget digg med matlevering på døra og andre lettvindte løsninger, og det holder i massevis for oss :-)

 2. Du har jo vist din glede over din mammas solbriller på snap, og det skjønner jeg jo godt! For de var jo skikkelig kul👍🏼 Kan jeg spørre hvilket merke er det?

 3. Har nylig begynt å lese bloggen din, men har fulgt deg lenge på Instagram og Snapchat! Synes du virker om ei herlig dame og du er virkelig inspirerende :) Ha en fin påske🐣🐥

 4. Har de ikke yoghurtnøtter og smågodt i Dubai?😃 Hva er favoritt smågodt?
  Du har på deg en hvit lululemon genser på flere instabilder, med litt buet splitt i sidene. Vet du hva mer den heter?
  Btw ai digg ju 😘

  1. Jo, det finnes strengt tatt både yoghurtnøtter og smågodt, men det smaker langt fra det samme som hjemme. Oh, sorry, jeg vet ikke hva modellen heter og jeg klipper av alt som heter lapper før første bruk.. :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s