Teenage Dream

Dersom noen hadde fortalt 19-årige Inger at jeg en dag skulle sitte på en strand og chille med Arnulf Refsnes, så tviler jeg på at jeg hadde trodd dem. Da stoppet jeg nemlig den flotte værmannen i det han passerte på Karl Johan og spurte pent om å få ta bilde, og var det man på godt norsk kaller starstrucked. Fast forward 12-13 år, og jeg er vel så starstrucked for å få treffe konen hans! Annema er så bra, totally momgoals, og det er så kult å tenke på at jeg på en måte har blitt kjent med henne via sosiale medier. 

The Refsnes er i Dubai as we speak, og i dag fikk jeg altså henge med den flotte familien. For å slå to fluer i en smekk løp jeg til stranden for å treffe dem i stedet for å kjøre. Å legge ut på løpetur midt på dagen nå som sommeren plutselig kom til Dubai var nok ikke mitt smarteste valg, men det var totally worth it :-)


Nå er snart påskesjokoladen spist opp her, og jeg begynner så smått å bli bekymret for hva jeg skal spise i morgen når det verken er kvikk lunch eller firkløver i skapet.. Men, den tid den sorg!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Teenage Dream

  1. Kjære Inger, så flott du er! Titter innom en gang og ny og ned, og leser meg gjennom innleggene dine. Har aldri sett noen svare så bra på q&a før, så ærlig og «care free». Ønsker deg og dine en helt fantastisk påske. Stor klem

  2. Svært brun du er nå. Tenker du noen gang på hvor mye det skader huden? Hvilke solkrem bruker du i ansiktet? Kanskje du har noen å anbefale. Sliter med pigmentflekker i ansiktet selv så bruker alltid caps/hatt. Kan ikke se at du har så mye nå? Selv om jeg har en gylden hud uten sol så er det jo pent med glød.

    1. Jeg tenker på det når jeg blir solbrent, men det er heldigvis lenge siden nå. Jeg bruker dagkrem fra Ole Henriksen med faktor 20, og Kaia sin faktor 50 på pigmentbarten og nesen- men pigmentene er der lell. Ikke like mye som da jeg var gravid, men har fortsatt pigmentflekker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s