Bare så dere vet det

..så kommer vi til å kjøre i gang en ny runde av «Styrketrening med Inger in Dubai» både på norsk (typ samme greie som sist), men også en engelsk versjon! Vi starter påmelding i uken nå som kommer, og kjører i gang mandag 1. mai.

Jeg er spent på om noen henger seg på denne gangen, særlig med tanke på timingen og at det kanskje ikke frister like mye å følge ett treningsprogram nå som sommeren nærmer seg og man ikke vil være inne på et treningsstudio liksom, men vi må jo i alle fall sjekke ståa. Jeg vet ikke med alle av deltakerne, men jeg syntes i alle fall første runde var veldig, veldig gøy :-D

Her kan du forresten lese mer om opplegget enn så lenge (#egenreklame), jeg ville bare lufte tanken for dere sånn på tampen av påsken her og greier ;-)


Håper du har lyst til å være med eller vet om noen det passer for :-)

Snaiks!

20 kommentarer om “Bare så dere vet det

  1. Litt over en time de første gangene iaf. Men det kommer helt an på hvor mye pause man tar og om man på vente på utstyr og sånn. Jeg har brukt over 2 timer noen ganger, men det er fordi jeg supersetter alt med Snapchat ;-)

 1. Hei søteste Inger :)
  Elsker bloggen og snappen din! Håper du kan hjelpe meg med å finne ut av noe. På snapp har du noen ganger løpt til en låt hvor man hører han synger» Im in.. IM IN LOVE bzbz..» Hva heter låte/artisten? Kan ikke finne den igjen og den var så kul!
  Ha en fin dag😘😘 Klem

 2. Kan virkelig anbefale treningsprogrammet til alle! Det har vore utruleg artig og lærerikt, eg har fått super oppfølging av Ian og Inger undervegs, blitt sterkare og ikkje minst så har treningsmotivasjonen fått ein skikkeleg boost. Øktene tek tid i starten, men etterkvart som eg har hatt dei inne så har eg klart å gjennomføre dei på under timen. Go for it, det er supergøy!!

 3. Hei Inger!
  Så utrolig gøy dere kjører en runde til. Har et par spm til deg, skal du være med gangen her å? Og blir prisen den samme som sist?

  1. Jeg kommer nok ikke til å følge det like slavisk som sist ettersom jeg også vil teste programmene i Styrketrening med Inger in Dubai vol 2 (fortsettelsen for de som allerede har kjørt). Prisen blir den samme ja.

 4. Jeg lurer på om vi får programmet på mail slik at det er mulig å printe det ut også? Jeg er ikke så fan av å være avhengig av mobilen på trening, men jeg har veldig lyst til å prøve programmet deres!

  1. Ja, programmet kan skrives ut fra appen så du slipper å være avhengig av mobilen :-) godt poeng egentlig! Jeg lurer på hvor mye mer jeg selv hadde fått gjort på trening dersom jeg la fra meg den der mobilen hjemme..

 5. Hei :-) Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan man kan lære seg muscle up? Jeg har sett en del på youtube for å lære meg teknikk og ulike øvelser som kan hjelpe, men jeg sliter med å komme meg fra en pullup og over stangen.

  1. Hei Tina! Jeg vil anbefale deg å prøve å lære muscle ups i ringer først. Det er enklere (men noen synes selvsagt det er enklere på stang!). Jeg fikk selv god hjelp fra å se teknikkvideoer for selve overgangen fra pullupp-delen til dips-delen, ellers handler det om å være sterk i pullups å kunne dra seg langt opp (typ chest to rings), samt en stabil ring-dip der du starter dypt :-)

 6. Dette har jeg ventet på 😊 Har kjempelyst til å bli med på denne runden! Blir info om påmelding osv lagt ut på bloggen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s