#egenreklame

Takk for tålmodigheten til dere som meldte interesse for dette online treningsopplegget vårt. Jeg skulle gjerne hatt en smart forklaring på hvorfor vi er så seint i gang, ala «man får mest varige resultater om man ikke starter nytt treningsprogram 2. januar», men det har jeg altså ikke. Jeg har helt enkelt ikke prioritert tiden bra nok til en sånn fresh nyårsstart. Forhåpentligvis er det forsatt noen som er keen på å bli med, og jeg og Ian drømmer om 50 påmeldte *insert smiley med engelglorie her*.

Så, hva er greia egentlig? Jo, nå skal dere få høre:

Styrketrening med Inger in Dubai er et 12-ukers online treningsprogram til deg som har lyst til å få struktur og fremgang på trening. Dvs bli sterkere. Uten å bli skadet. Mens du har det gøy. Og tester litt nye øvelser. I could go on for ever baby! ;-)

Fokus er styrkeøkning i base- og kroppsvektsøvelser, krydret med litt 3D- trening. Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, og vi håper Facebookgruppa kan bli brukt til både tips og pepp. Det blir også den hovedsaklige kommunikasjonsportalen mellom oss og dere, for å svare på spørsmål og sånn.

Treningsvitenskapen og programdetaljene er det Ian som står for, og programmene han har laget er meget typisk mine vanlige økter. Dvs enkelt og relativt hardt arbeid. Dette er med andre ord økter de aller fleste som har trent litt styrketrening skal klare å gjennomføre, uten mange teknisk krevende øvelser. Individuell tilpasning er mulig ved behov (f.eks skader, bevegelighet, tilgjengelig utstyr, treningserfaring). Jeg vil ikke anbefale dette opplegget til deg som aldri har trent styrke før, men øvelsene og utførelse blir nøye forklart med hjelp av video, så du trenger absolutt ikke være ekspert på styrketrening heller. Jeg kommer selv til å følge treningsopplegget, så langt Kaia tillater meg vel og merke.

Du trenger enten et meget bra utrustet hjemmegym (med stenger, hantler og mulighet for pullups), eller tilgang til treningssenter for å delta.

Øktene blir levert og skal loggføres i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og tekst. Ved hjelp av appen kan vi følge med på progresjonen din, samt sjekke om du faktisk gjør øktene. Små tilpasninger av øktene gjøres hver uke, og halvveis, altså etter 6 uker, blir samtlige økter byttet ut mot nye.

For å se om man faktisk får noe ut av opplegget (les: blir sterkere) vil vi oppfordre å gjøre noen enkle prestasjonstester før, under og etter treningsperioden. Dette er selvsagt valgfritt, det er helt lov å bare «trene for gøy» også ;-)

Kosthold er jo som dere vet kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig vet dere jo at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen (selve hovedmålsetningen vår!) så er det jo viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning vil selvsagt inngå. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

Du får:

 • 12 ukers treningsopplegg
 • 4 fullkropps styrkeøkter per uke + veiledning for kondisjonstrening (valgfritt, og aldeles ikke nødvendig)
 • tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program
 • tilgang til artikler, råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe
 • generelle kostholdsråd
 • veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

Pris: 2000 nok

Er du keen?
I så fall er neste steg følgende:

 • Send mail til inger@shpdubai.com merket «Styrketrening med Inger in Dubai» med:
  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta
 • Betalingsinformasjon sendes i retur asap
 • Betal (merk at du ikke er bekreftet som deltager før vi har mottatt betaling)
 • Ved mottatt betaling får du tilgang til appen med treningsprogram og moroa kan starte :-D

Påmeldingen starter i morgen mandag 9. januar, og betalingsfrist er fredag 13. januar.

Vi begynner å trene alle sammen mandag 16. januar

Erru med eller???

41 kommentarer om “#egenreklame

  1. Ahh, bra spørsmål! Ja, man må enten ha ett bra hjemmegym med stenger og hantler, eller tilgang til treningssenter. Takk for at du minnet meg på denne vesentlige infoen, det må jeg legge til i innlegget :-)

 1. Hei! Dette høyrdes veldig kjekt ut! Kva utstyr treng ein for å vere med på treningsopplegget? Kan ein vere med sjølv om ein ikkje trenar på eit treningssenter?

  1. Hei! Ja, dersom du kjenner du kan trene «fritt» nok til å la noen andre bestemme øvelsesutvalg, så vil jeg tro det går bra. Men det krever at du er flink til å kjenne etter hva som føles ok og ikke, og ikke føler at du «må» gjøre noe bare fordi det står i programmet. Vi vil også anbefale en noe lavere intensitet (les: ikke presse seg så mye!) for de gravide som deltar.

   Ellers veldig glad for å høre at du har en bra graviditet ☺🙏🏻

 2. Hei! Er det mulig å være med på opplegget selvom man må starte senere? Jeg skal på en reise fra 19. januar-23. februar.. men jeg har veldig lyst å være med og kunne følge opplegget deres etter jeg er kommet tilbake!! Er det noen mulighet for det? Eller må jeg da vente til dere evt lager et opplegg senere? :) Virker veldig bra og veldig GØY! Dere eier!

 3. Hei.
  Jeg ser at programmet inkluderer 4 fullkroppsøkter pr.uke.
  Jeg har hatt en god pause fra treningen den siste tiden, og de 4 øktene i uken skremmer meg litt.
  Er det hensiktsmessig å bli med på dette hvis man går fra 0-1 til 4-5 økter pr. uke?
  Jeg har utrolig lyst å være med – dere er fantastiske!

  1. Hei! Det forstår jeg! Siden vi skal gjøre de samme øktene i 6 uker om gangen, så er det fullt mulig å trappe opp ved å kjøre f.eks 2 av øktene den første uka, 3 den neste, og den etter det, for så å gjøre alle 4 de 3 resterende ukene. Og så kan vi justere intensitet og volum på hver økt for å tilpasse. Du vil jo dermed kanskje ikke ha samme progresjon som de som gjør alle 4 økter i 6 uker, men du vil likevel få bra resultater vil jeg påstå 😬

 4. Jeg har ventet på noe sånn som dette fra dere! Opererte korsbånd, menisk og meniskfeste for bare fire uker siden, så jeg går glipp av dette. Utrolig kjipt!!!! 😞 Jeg krysser alt jeg kan for at dette blir så populært at jeg får mulighet til å være med ved en senere anledning. 🙏🏻 Lykke til!!

 5. Kunne tenkt meg å være med på dette. Har trent styrke tidligere, men har ikke trent mye styrke det siste 1.5 året grunnet heavy graviditet med påfølgende «dørstokk mila».. Passer da dette kanskje ikke for meg? eller hva tenker du Inger?

  1. Hei! Dersom det er en stund siden du har trent regelmessig styrke kan vi justere treningsvolumet litt i starten, slik at det ikke blir så veldig pang-start. Så dersom motivasjonen er der tror jeg absolutt det kan passe for deg :-)

 6. Hei. Med fire barn og jobb er det ikke alltid det blir tid til fire økter i uken. Må man trene fire økter, eller kan man med dette programmet få gode resultat med tre økter også?

  1. Hei! Det har jeg hundre prosent forståelse for! Det er vanskelig å avgjøre uten å vite din nåværende treningsstatus, men jeg er likevel ganske sikker på at du vil få resultater selv om du ikke får gjennomført alle øktene :-)

 7. Hei, dette høres spennende ut! Lurer bare på en ting, er det program lagt opp for begge kjønn, eller bare for kvinner? Jeg og typen tenkte det ville vært kult å gjort det sammen 😁

 8. Hei Inger! «Øktene blir levert og skal loggføres i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og tekst. Ved hjelp av appen kan vi følge med på progresjonen din, samt sjekke om du faktisk gjør øktene». Må man loggføre sine egne økter med video, eller hvordan funker dette? :)

 9. Hei ! Du skriver at det blir litt kondisjon også, vil de si noen intervaller? Jeg skal springe halvamarthon i slutten av april. Har ingen ambisjoner om tid, bare å fullføre. Vil programmet tillate en lang løpeøkt utenom i uken ? Eller ønsker dere full hvile utenom de fire øktene ?

  1. Hei! Kondisjonsdelen kan være både intervaller eller langkjøring, men det går også an å ha fullstendig hvile. Så dersom du ikke har som målsetning å toppe løpeformen til halvmarathonet skal det absolutt være mulig for deg å delta på dette :-)

 10. Hei, hvordan blir rep antallet? Blir det opp mot 20 reps per serie som du ofte gjør? Er det mye supersett eller «sirkeltrening»? :-)

 11. Kjempespennende opplegg! Vil gjerne være med, men har ikke tid nå pga mye skole og eksamener. Håper det blir en runde til senere!

 12. Har dessverre ikke anledning til å være med denne gangen, så håper, som mange flere, at det blir en runde 2 av dette her!! Stå på, dere er heeerlige. Klem

 13. Dette har jeg såååå lyst til å være med på, med timingen passer utrolig dårlig! :/ håper selvfølgelig på ny runde like etter denne perioden er ferdig, slik at jeg kan få vært med på denne herligheten :-D
  Stå på, flotte folk! Dere inspirerer og motiverer out of this world!

 14. Hei Inger!
  Er det for sent å melde seg på nå som det er 9 dager over startdagen, eller er det mulighet for å henge seg på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s