Besøk

I dagene fremover har vi besøk av Carina og Jøran, de som giftet seg i Danmark om noen husker, og deres lille William. Det er andre gang William er i Dubai, men sist han var her lå Kaia i magen min. Denne gangen derimot ble det knyttet vennskapsbånd fra første sekund. True story!

Vi voksne koser oss også. I går ble det dobbel-family-gymtime etter at solen hadde gått ned, og i dag har vi latet oss på stranden i flere timer. Når kidsa både leker bra sammen og tajmer sovingen kan man jo ikke annet enn å smile :-D 

Det var fantastisk å kjenne solstråler på kroppen igjen, men fy søren, mot ettermiddagen ble det faktisk så kjølig at jeg måtte ta på meg t-skjorte liksom! Jeg vet at jeg egentlig ikke har lov å si det til dere som har virkelige minusgrader, men jeg frøys! Så vi fikk varmen i oss igjen ved å ta litt husmorstrim på gymmen ved stranda- det funket utmerket!


Til helgen kommer mer info om «Styrketrening med Ingerindubai»- prosjektet vårt. Stat tuned :-D

Snaiks!

6 kommentarer om “Besøk

  1. Hei Inger!
    Jeg skal til Thailand med en liten en på 9 mnd, og føler jeg har tatt alle «forholdsregler» på forhånd mtp soleksponering av knøttet. Likevel, har du noen gyldne tips? :)

    1. Hei! Ja, det er et bevisst valg om å ikke dele så mye av personligheten hennes. Den kommer jo mye bedre frem på daglige snaps, enn et par Instabilder i løpet av uken liksom, så dermed bare bestemte jeg meg for å slutte :-)

  2. Tilbaketråkk: Status – Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s