Status

Det ble intet mindre enn 3 økter løping á 9 kilometer denne treningsuken. Grunnen er enkel; jeg må ha noe å gjøre for å få tankene fra Kaia mens hun er i barnehagen, samtidig som jeg må være i nærheten i tilfelle jeg skulle trenges. 1 runde rundt vannet som ligger ved barnehagen hun går i er 3 kilometer, så 3 runder passer bra. Nå har jeg jo strengt takk ikke fått telefon fra barnehagen om å hente henne siden første dag, så det er vel også litt fordi det kjennes godt å «få lov» til å legge ut på løpetur, uten å tenke mer over det. Og i dag gråt hun ikke i det jeg gikk, og jeg klarte å fokusere med på lydboken min enn på tankene om Kaia, så da får jeg vel konkludere med at vi er i riktig retning i alle fall.

Ellers kan jeg melde om at vi har storslagent besøk fra Norge for øyeblikket. Carina og Jøran med sine nå TO barn er på besøk igjen. De var hos oss i fjor også på denne tiden, men siden da har deres lille familie vokst. Kaia synes det er stas med både lille bebis og med William, og koser seg med en helt egen lekekompis. Det går naturligvis litt opp og ned med hvor bra de leker sammen, men sånn jevnt over vil jeg si de leker bedre enn i fjor, nå som Kaia også er litt eldre. I går lekte de nesten litt for bra sammen da både sofa, vegg, leker og de selv fikk seg en fin omgang med tusj! Vel, man må vel regne med litt svinn og sånn ;-)

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Status

  1. Hei🙈 d e me igjen😂 e lire veldig på om dokke skal ha slik online trening og slikt igjen snart?👌🏼😊

  2. På torsdag gjorde jeg en avart av økta di fra 15/1. Nope, I did not do all the pullups/chins – you crazy woman. Byttet ut 3 av 4 kroppshevingsøvelser med coreøvelser. Ble mine første sett med split stance RDL. I dag er det mandag. Fortsatt støl! «Takk» for inspirasjonen ;) Det sjukeste er jo at jeg ikke ble så sliten/følte det tok så veldig der og da. Sikkert veldig nyttig informasjon for ditt vedkommende :P Anyway – takk for at du legger ut øktene dine i detalj. Da kan jeg bare moderere (heftig på) vektene og plukke og mikse litt, så funker de for meg også. Digg å slippe å tenke selv :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s