Shit happens

Før jeg forklarer overskriften må jeg bare få si wow og takk for trua til dere som har meldt dere på «Styrketrening med Inger in Dubai». Vi drømte som nevnt om 50 påmeldte, og vi har passert 50 og vel så det! I går gikk emailen min varm, og også i dag har det tikket inn flere påmeldinger. Fy søren så gøy!

Jeg er så glad at vi endelig fikk fingen ut og gjorde dette, og med responsen vi har fått tenker jeg jo litt at vi burde gjort det for lengst. Men, nå er altså tiden inne og jeg gleder meg til å sette i gang på skikkelig. Med selve treningen liksom- ikke bare sitte bak en skjerm og svare mail ;-)

Og apropo trening. Dagens treningsøkt ble intervaller fordi jeg måtte vaske håret etter at en fugl dreit meg i hodet. Det kaller jeg treningsmotivasjon gitt!

4 kommentarer om “Shit happens

  1. Hei,
    Er det en plass jeg kan lese om programmet deres før jeg melder meg på? Dvs hvilke typer øvelser som man skal gjennomføre etc?

    1. Hei, vi har ikke lagt ut mer spesifikk info enn i forrige blogginnlegg, men øvelsene er «vanlige» øvelser som knebøy, utfall, press, samt noen litt mindre vanlige, såkalt 3D inspirerte øvelser. Ingen av øvelsene er spesielt teknisk krevende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s