5 års jubileum

I dag er det 5 år siden vi åpnet døreneSHP. Ian skrev en kort, to the point point tekst på Instagram og Facebook der han takket alle kunder og alle som er eller har vært innom SHP-teamet i løpet av disse årene, og jeg begynte å grine. Så jeg vil takke Ian, ikke for at han fikk meg til å ta til tårene, men fordi det uten ham ikke hadde vært noe SHP å feire. Jeg er selvsagt også veldig takknemlig for alle som er og har vært en del av teamet, men jeg er først og fremst glad, og så sinnsykt stolt over den mannen og ballene hans :-D 

Gratulerer Ian, og takk for at du har skapt en hverdag for oss der vi kan spise lunch sammen hver dag, og jeg selv kan få bestemme når mammapermisjonen er over. Aj elsk ju!


Here’s to another 5 years :-D

4 kommentarer om “5 års jubileum

  1. Blir du aldri lei av å bare være på stranden hver dag, trene litt, sole deg, spise lunsj ute osv? Følger deg på snapchat og det er inntrykket jeg har av hverdagen din, jeg skjønner selvfølgelig at du ikke legger ut alt der. Men jeg bare ser for meg at jeg hadde savnet litt mer struktur.. stå opp, jobb, hjem, middag, ha ting man skal rekke osv om du skjønner?:-)

    1. Hehe, nei jeg tror aldri jeg kommer til å gå lei dager med trening, sol og familietid. Nå har mamma og pappa vært på besøk i 2 uker og jeg har virkelig kost meg med å få trent hver dag, etterfulgt av full avslapping på stranden. Jeg vet at når besøket drar så får jeg tilbake en annen hverdag, så derfor nyter jeg til det fulle nå :-)

      Jeg skjønner hva du mener, men jeg har hatt struktur på disse feriedagene også jeg, bare det har vært stå opp, strand og trening (i stedet for jobb), hjem, middag, og andre gjøremål :-D

  2. Gratulerer med 5 års jubileumet! Tenk, da har jeg fulgt deg i litt over 5 år! Du begynte å blogge litt før dere åpnet dørene, sant?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s