Treningsdagbok uke 15

Mandag 10. april
21 x 30/30 sek intervaller @ 17-19km/t & 2% stigning

Tirsdag 11. april
Treningsfri

Onsdag 12. april
Styrketrening med Inger in Dubai dag 1

Torsdag 13. april
5km løp

Fredag 14. april
10km løp

Lørdag 15. april
3 runder av Fight Gone Bad:
1 min max rep wall balls @ 16lbs
1 min max rep sumo deadlift highpull @ 35kg
1 min max rep box jump
1 min max rep push press @ 35kg
1 min row
1 min rest

Søndag 16. april
21 x 30/30 sek intervaller @ 17-19km/t & 2% stigning

IMG_3077

6 kommentarer om “Treningsdagbok uke 15

  1. Nei, jeg tror kroppen min har endret seg som følge av at jeg spiser bedre, dvs mer karbs og proteiner enn jeg gjorde før. Vi har nemlig fått matbokser levert på døren de siste månedene, og da ble det plutselig lett å spise bra! Tror ikke jeg løper så mye mer nå enn jeg har gjort tidligere egentlig.

 1. Du er en stor inspirasjon!:-)
  Jeg har nå begynt å følge periodisk faste. Spiser første måltid 11-12, men de dagene jeg trener styrke før klokka 10 blir jeg så usikker på hva jeg skal spise etter. Hvordan pleide du å gjøre det? Tenker kroppen trenger et eller annet etter en styrkeøkt (pleier å ha Litago og banan vanligvis etter når det er dagtid)

  1. Nå er det så lenge siden jeg spiste etter periodisk faste at jeg knapt husker, men jeg la som regel treningen opp sånn at jeg trente rett før jeg skulle spise første måltid. Eller så spiste jeg og trente senere på dagen. Kroppen har jo godt av noe etter en økt som du sier, og banan og Litago høres ut som em bra løsning :-)

 2. Hei Inger!
  Jeg virkelig elsker å besøke bloggen din! Den gir en slags ro når det gjelder tanker rundt kosthold og trening, sikkert fordi du har et så fornuftig forhold knyttet til dette. Så takk for at du deler.

  Så behagelig det må være med disse matboksene som dere får levert hjem! Nå er jeg fullt klar over at det er individuelle forskjeller på hvordan makrofordelingene til hver enkelt person bør være, men kan jeg spørre om hvordan din fordeling ser ut?

  Alltid en glede å lese innleggene dine!

  1. Åh, så herlig å høre at du har et sånt inntrykk, for jeg må virkelig si at jeg aldri har hatt et så avslappet forhold til mat som jeg har nå- og har hatt lenge nå.

   Og ja, de matboksene ass. Det er intet annet enn fantastisk og alltid (foruten i helgene) har bra mat ferdig og tilgjengelig! Jeg vet ikke makrofordeling dessverre, men mer karbs og mindre fett enn jeg spiste før vil jeg påstå at det er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s