Fra det beste til det værste

Fra hoppende av glede på en strand i strålende sol etter endt treningsøkt, til snørr og tårer etter å ha sagt hadet til mamma og pappa som reiste hjem i natt. Der har dere meg i går.


Sol og strand er uten tvil noe av det beste med Dubai (og i motsetning til hva noen tror går jeg aldri lei), men det at ikke alle jeg er glad i også bor her er virkelig det værste. Det gjør like vondt hver gang de drar.

Som alltid prøver jeg tenke på hvor heldig jeg er som har foreldre som både kan og vil besøke oss så ofte, men det er bare ikke like lett når man ser sin egen mamma og pappa felle tårer fordi de skal reise fra sitt eneste barnebarn.

Det var så tomt i leiligheten i morges at jeg og Kaia gikk ut i parken allerede i 7-draget. En stor kaffe og varmen fra sola hjalp på humøret, så nå er jeg ikke like trist lenger. Men kom mai du skjønne milde sier jeg bare, for da skal vi hjem til Norge! 

I’m out,
snaiks!

6 kommentarer om “Fra det beste til det værste

 1. Åh. Jeg blir både glad og lei meg når jeg leser dette. Glad for at jeg ikke er den eneste, og lei meg for at alle de man er glad i ikke kan være på samme sted. Jeg bor selv (kun,sammenlignet med deg) 50 mil unna fra mine foreldre og tårene spruter når jeg må reise fra dem/når de reiser fra meg. Den samme dagen som de reiser er det meste ganske mørkt, men så blir det lettere når man innser hvor heldig man egentlig er. Heldig som bor et sted fylt med kjærlighet og trygghet, og heldig som har en familie og to foreldre. Det er ikke en selvfølge. Vi får bare snørre og grine på, og være glad for det vi har- selv om det er lettere sagt en gjort <3

 2. Hei Inger!
  Først og fremst må jeg bare si at du er en av de kuleste menneskene jeg vet om, (i vertfall slik jeg «kjenner» deg gjennom snapchat og bloggen) digger deg!

  SÅ trenger jeg litt råd.. jeg har søkt politihøgskolen, og skal på fysiske opptak i slutten av mai. Jeg har god kontroll på alle øvelsene og kravene, bortsett fra liggende pull ups. Altså der man ligger vannrett med beina på en benk og drar seg opp til en bom (breie enn bare stang, altså man trenger ikke dra seg heelt opp). Har du tips til hvordan eg kan bli bedre i dette? Hvilke andre øvelser bør jeg gjøre i tillegg til å bare trene spesifikt på denne øvelsen?
  Takk på forhånd <3

  1. Takk Kristine, så snill du er! Og så spennende med opptak! Roing i ringer/slynge, fremoverbøyd roing med stang og sittende ro er også bra øvelser. Masse lykke til!

 3. Hei Inger! De siste dagene har jeg vært ganske så forkjøla. Har innbilt meg at når man er syk er det mer innafor å spise dritt, så jeg har spist shitloads av sjokolade. Idag ble det så mye at jeg er sint på meg selv, stakkar kroppen min… Men så tok jeg meg selv i å tenke på deg! Du er så herlig når du forteller hvor mye du fråtser i sjokolade, uten at det ødelegger særlig for deg. Det hjelper så mye! Mitt lille kveldsdrama pga. bingeeating ble plutselig bagatellisert på grunn av deg 💛 Takk!! Gleder meg til en ny dag med bedre kosthold imorgen. Det fortjener kroppen min :-)

  1. WoW! Så fantastisk gøy å høre! Glad for at du «tok til vettet»! Men noen ganger er det akkurat litt logikk som trengs når hodet tenker litt for irrasjonelt! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s