En gledens dag

Å herregud. Søvn ass. I natt fikk jeg sove en hel natt uten å våkne, noe jeg som nevnt ikke har gjort siden før Kaia kom. GJETT om det var godt da eller?! Kaia sov nemlig med mamma og pappa i natt, og jeg fikk sove uforstyrret, helt alene. Herregud så fantastisk! Da jeg la meg i går vurderte jeg faktisk å stappe i ørepropper, i tilfelle jeg skulle bli vekket av en katt eller en fugl eller noe annet sånt random som hadde fått meg til å klikke i vinkel (det hadde jo vært så typisk!), men det gikk helt fint. Jeg måtte ikke på do for å tisse en gang.

Etter nesten 10 (!) timer søvn fikk jeg kaffe på sengen etterfølgt av bacon og pannekaker til frokost, og da solen bestemte seg for å titte frem rant det nesten over ass! En joggetur i finværet til lunsj gjorde ikke akkurat ting verre, og for å toppe alt fikk jeg jammen kjøpt meg ett par nye sko også.

At jeg brukte en time på å legge Kaia i kveld er bare smådetaljer. Så takk mandag, du har vært fin!

FullSizeRender 11FullSizeRender 10FullSizeRender 13FullSizeRender 14FullSizeRender 12

Snaiks!

8 kommentarer om “En gledens dag

  1. Liker så godt at du finner så stor glede i alle de små tingene ! Takknemlighet er noe mange kunne blitt bedre på inkludert meg selv

  2. Hei! Jeg og mannen min og vår datter som er 3 måneder sksl flytte til usa et år etter jul. Datteren vår er da ett år og vi er veldig spente. Lurer på hvordan dere taklet flyreiser når kaia var i samme alder? Lurer også på hvor mye dere savner barnepass? For oss blir overgangen stor når begge besteforeldrene bor 5 minutter unna og har allerede hjulpet oss masse.

    1. Hei! Så spennende! Kaia hadde sin første flytur da hun va ca 3 måneder, og det gikk jo fint. Hun sov mye mer da, så det hjelper jo, og det var praktisk mtp mat og sånn for puppen var jo med. Nå sover hun ikke like mye, og puppen er jo for lengst glemt, men jeg synes nesten det har vært lettere å fly med henne i det siste. Nå kan hun nemlig underholdes lettere (les: mobil/iPad). Jeg merker jo hvor godt det er med besteforeldre tilgjengelig når vi er hjemme, men det er en luksus vi aldri har vært vandt til siden vi allerede bodde i Dubai da Kaia ble født.

  3. Høres helt herlig ut. Ser ut som dere storkoser dere hjemme i norge. Men, hvorfor tar aldri Ian Kaia om natten? slik at du får sove. Vet at han jobber, men dette er jo noe man kan dele på i helgene spesielt :-)

    1. Det er jammen et godt spørsmål du ;-) men det har bare blitt sånn. Jeg våkner nok lettere av henne enn Ian gjør, og dermed blir det jeg som tar henne. Og så tror jeg nok jeg får henne raskere til å sovne igjen også enn det han gjør :-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s