Tenk at nå er dagen her!

..og tenk nå er den over! Det gikk fort gitt, og jeg kan ikke la være å humre litt over hvor mye tid og penger vi legger på bunader, skjortestryking og alt som hører med. Nå har jeg forsåvidt hverken betalt for min, Ian, eller Kaia sin bunad, og jeg har ikke så mye som tatt i et strykejern, men dere skjønner kanskje hva jeg mener. Det er mye arbeid for e dag som går like fort som alle andre dager.

Men dagen var fin den, selv om den gikk litt fort over. Jeg og Ian løp bakkeintervaller til frokost (you know, fordi jeg måtte vaske håret), og vi styrtet hvert vår glass bobler før vi dro til byen for å se barnetoget. Jeg var stolt som en hane over Kaia i den fine bunaden sin (og over Ian i sin!), og felte mer enn én tåre av barnesang og «Ja vi elsker». Lettrørt osv.

Jeg håper dere har hatt en flott feiring! Her kommer noen (les: mange) bilder fra vår dag.


Gratulerer med dagen fininger,

I’m out!

6 kommentarer om “Tenk at nå er dagen her!

    1. Jeg og Ian har jo ikke samme dialekt, selv om vi er ganske språkskada begge to, men vil påstå at hun i alle fall har en veldig Egersundsk måte å si «nei» på etter at vi var hjemme på ferie :-D

  1. Dokke va så fine alle mann. 😃 Minien min syns d va så kjekt å stå me grisene å si hei til Kaia og i tillegg gjøre seg litt te for hu. Virkelig skjønn jente dokke he.

  2. oh jeez..! Altså, min babygutt er selvfølgelig den peneste og kjekkeste i hele verden MEN hu der ligger på en bra andreplass ass! Latterlig søt i den bunaden (og ellers)!! Så fin ei lita jente altså <3<3 :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s