Don’t think just do

I dag stakk jeg og Kaia på stranden, og det var tydelig at det ikke bare var jeg som hadde savnet det stedet. Den lille vannrotta vår var tilbake i sitt rette element, og det er rett før jeg begynner å uroe meg litt for hvordan det skal gå i sommer når vi skal være så lenge vekke fra bademuligheter. Jeg satser ikke penger på at det blir varmt hjemme i sommer forråsirresånn (med ett lite håp om å bli positivt overrasket vel og merke).

Jeg hadde egentlig tenkt å ha treningsfri i dag. Dvs jeg trodde jeg måtte det fordi gymmet var opptatt i morges, og midt på dagen var vi jo på stranda. Men så sjekket jeg kalenderen og så at gymmet var ledig fra klokken 6 og utover, og bestemte meg for å ta Kaia med bort på SHP å trene first thing etter at vi kom hjem. Da vi kjørte hjem fra stranda endret jeg litt på den planen da, for jeg ble brått skamsulten og kunne ikke tenke meg noe annet enn å spise. Så gjett om jeg ble glad for å se mat fra Athleat (matbokser vi har fått levert de siste månedene #spons) utfor døren da vi kom ut av heisen. Kylling, søtpotet og brokkoli gikk rett ned og jeg var fit for fight!

Vel, så fit for fight som man blir etter en dag på stranden vil det si. Jeg måtte ha en økt som gjorde godt uten at jeg måtte tenke eller slite så enormt mye. Valget falt på #legday-økten jeg har gjort et antall ganger før, med 5 sett knebøy, 5 sett utfall bakover og 5 sett hofteløft. 20 reps på alt og relativt korte pauser mellom settene. På grunn av den lavere belastningen på knebøyene kan jeg omtrent gå rett i gang uten å bruke så mye tid på å varme opp, og det passet bra i dag.

Denne filmen er ikke fra i dag forresten, men det var jo samme opplegg. Men, jeg kan legge til at det ikke var like slitsomt å gjennomføre i dag som før selv om jeg til og med gjorde tyngre hofteløft i dag. Kan det være Styrketrening med Inger in Dubai som er grunnen til det tro?? ;-)

…den var cheesy, jeg vet, men what to do. Sue me :-D

Snaiks!

5 kommentarer om “Don’t think just do

 1. Hei Inger!

  Håper det er innafor med et lite styrketreningsspørsmål selv om jeg enda ikke har vært med på rundene deres (Håper dere kjører igang til høsten og!!)

  Jeg har trent mye av og på styrketrening, men er glad i mange av de samme øvelsene som deg. Det eneste er at jeg er redd for å gjøre feil teknikk i f.eks knebøy. Passer på å ha en sterk og strak rygg, noe jeg føler at jeg klarer om jeg ikke går for langt ned. Likevel tør jeg ikke helt gå helt low med stor belastning da jeg rett og slett er rett for at teknikken er gal. Jeg har gym i bygget mitt og trener derfor som oftest alene så har ingen som kan rette på meg heller.. Har du noen tips for å sikre riktig utførelse? Eller noe som gir en pekepinn på at jeg gjør noe galt?

  Presser og gjennom helen og passer på at ikke vekta faller på fremre del av foten.

  Takk om du gidder å svare!! :)

  1. Hei! Ja, vi kjører i gang en ny runde til høsten :-)

   Det er bra at du ikke bare tenker så lavt som mulig på knebøyen, for dybde skal selvsagt ikke komme på bekostning av krum rygg f.eks. For noen kan det hjelpe med løftesko eller å stå på vektskiver når man gjør knebøy, ellers er det vanskelig for meg å si om du gjør noe galt uten å se deg utføre en knebøy.

   Beklager meget forsinket svar! Denne hadde jeg misset!

 2. Hei Inger:D

  Jeg lurer på om du kan legge navn ved sang når du lager slike videoer? Du bruker mange kule sanger som jeg aldri finner igjen. haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s