Mestringsfølelse

Noen ganger, typ under ett sett med 1 og ½ rep frontbøy, tenker jeg på hvorfor jeg liker så godt å trene. Det gjør jo vondt for f**n! Likevel gjør jeg den ene økta etter den andre, og gleder meg som regel på forhånd. Joda, det er bra for helsen og alt det der, og bivirkningen all treningen har på kroppen er jo heller ikke å forakte, men jeg tror det jeg liker aller best med treningen er følelsen etterpå. Mestringsfølelse og «klappe-seg-selv-på-skulderen» attitude. Jeg digger det!

Selvsagt er ikke alle økter sånn, noen økter gjør meg jo mer frustrert og oppgitt enn glad og tilfreds liksom. Men ikke i dag. I dag var jeg stolt og kry av meg selv og hva jeg fikk til. Jeg var til og med innom Ian som satt på kontoret flere ganger for å gi ham updates på hvor bra økten gikk! For ikke å snakke om skryte-videoen på Instagram etterpå, og nå, blogginnlegg til dere ;-) åh lol, men sorry ass, jeg er fornøyd med dagens!

Jeg skulle gjøre 5×5 i frontbøy i følge programmet, men jeg hater frontbøy og valgte vanlig bøy i stedet (sue me). Fordi jeg har med meg Kaia i gymmet våger jeg som regel ikke utfordre meg selv mtp belastning, jeg gjør heller flere reps for å gjøre det «slitsomt nok». Men til tross for at hun va med i dag også dristet jeg meg til 90kg på knebøyen. Det har jeg ikke gjort siden lenge før jeg ble gravid, og tenkte det fikk bare være om jeg ikke klarte 5 reps. Så da jeg kunne sette meg ned og reise meg opp igjen relativt greit 6 ganger, så ble denne frua happy altså! 
Og sånn apropo gårdagens innlegg, 90kg er jo babyvekter for noen (og mye for andre), men for meg er det dritbra! #prepregnancyPR og alt det der :-D


Happy lifting!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Mestringsfølelse

  1. Så søt kaia er!:D Så på snap at det er rundt 40 grader på stranda, hvordan klarer dere å holde henne avkjølt? Skal selv til syden med mini i sommer og vet ikke helt om hun kommer til å takle varmen. Tips mottas med takk!!:))

    1. Ja, i dag er det hett ass! I fjor gikk det fint for da kunne hun ikke løpe rundt så vi kunne holde henne i skyggen, nå er hun all over the place, men liker seg heldigvis godt i bassenget så der får hun kjølt seg ned litt. Det går liksom når vi er på stranden, pga bademuligheter og lite klær, men det som nesten er umulig er å være ute ellers, typ i parken, utenom grytidlig eller sent ettermiddag. I dag er den varmeste dagen på lenge for oss, 42 i dag vs 37 i går, og GJETT om man merker forskjell?!

  2. Hei Inger:)

    Takk for inspirerende blogginnlegg og IG-poster:) ser du løper en del intillegg til stryke! Hadde blitt kjempeglad for treningstips til en raskere 5 km, som jeg så du nylig hadde ny rekord på:)

    1. Hei! Oh, vet du, jeg kan for lite om løping til å kunne komme med verdifulle tips her, men tipper det finnes myyye av det på nett. Men jeg brukte en app (Pace) til å regne ut tempoet jeg måtte holde for å nå målet mitt, det hjalp meg veldig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s