Praia do Trafal

Vi har vært i Portugal i en uke, likevel var det først i dag at vi dro til stranden. Terassen rundt huset her er mer enn god nok for solings egentlig, men det er jo virkelig noe spesielt med strand, frisk sjøluft og bølgeskvulp, så i dag har virkelig vært en fin dag. Stranden vi var på var stor og ren, og vi fikk leie solsenger og parasoller uten å bli robbet. Det var lite folk og nydelig vær, og vi avsluttet med ett godt måltid mat på restauranten like ved. Er du i Portugal kan jeg virkelig anbefale en dag eller fem på Praia do Trafal- vi tar i alle fall turen i morgen også :-)


Snaiks :-)

11 kommentarer om “Praia do Trafal

    1. Oi det hørtes litt frekt ut, ikke meningen. Tenkte bare på saken som har vært i bergen nå og hvordan bilder er blitt misbrukt.

  1. Det er så hyggelig når du prioriterer å blogge fra ferien. Er innom bloggen daglig og gleder meg til nye innlegg og treningsinspirasjon :-)
    Keep it up og nyt ferien :-)

  2. Hej Inger! För några månader sedan fick du ett set med kläder från «Run and relax». Hur snygga som helst! Nu är det salg på dem och jag funderar på att köpa. Banda-modellen om jag inte minns fel 😊
    Undrar bara om de är «sweatproof»? Jag svettas mkt i skrevet 😅 Tacksam om du vill ge en liten recension?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s