Borte bra osv.

Det er på ferie man virkelig kjenner hvor fort tiden går, for nå ligger jeg plutselig i sengen hjemme hos mamma og pappa, i stedet for hos svigerfar i Portugal. I natt gikk nemlig turen tilbake til fedrelandet, og det ble ikke mye søvn på meg forråsirresånn.

Vi fikk en fin siste dag på stranden i går, og jeg tror faktisk at vi var mette på sol da vi dro hjem for å pakke. Jeg prioriterte en liten treningsøkt før pakkingen, hvilket resulterte i at jeg kom alt for sent i gang med det, og det ble ingen soving før vi dro fra huset halv ett i natt. Kaia våknet etter en stund i bilen, og klarte ikke å sovne igjen, så da ble det ikke noe på meg heller. Drøye to timer i bil til flyplassen gikk likevel greit, og Kaia var i strålende humør da hun fikk en liten lekekamerat mens vi ventet ved gaten. 

Kaia sovnet før vi lettet, men jeg klarte ikke å finne en god stilling (herregud som jeg hater å sove sittende!), så det ble bare en høneblund på meg. Ventetiden i Amsterdam var heldigvis kort, og Kaia var kjempeflink i det trange, lille flyet som tok oss til Stavanger. 

I bilen hjem til Egersund sovnet Kaia, og hun sov til og med videre da vi kom hjem og jeg la henne i sengen. Jeg sovnet selv også, og vi sov i to timer. Åh, det var helt magisk!

 

Sånn! Da vet dere hvordan vi kom oss hjem, lol! #coolstorybro #pleasetellitagain ;-P

Takk for denne gang, Portugal, vi kommer snart igjen.

Nå skal jeg endelig sove- DIGG:-D
God natt!

4 kommentarer om “Borte bra osv.

    1. Hun skal begynne i barnehage nå til høsten, men hvor og eksakt når vet vi ikke enda. Det er mange internasjonale barnehager i Dubai, men det er også vanlig at man har en maid som passer barna i stedet for at de går i barnehage.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s