Portugal throwback

Det regnet så mye i morges at Kaia omtrent ikke forstod hva som skjedde, og det er lett å drømme seg tilbake til solfylte dager i Portugal. Særlig siden svoger og svigerinne med kids er der as we speak, og vi fristes av snapper av sol og sommer. Så, siden jeg fant noen fine bilder på pappa sin kamerarull her om dagen kjenner jeg det var innafor med ei litta throwback til Portugal. 

Er det for tidlig å begynne å glede seg til neste års tur??


God torsdag!

Snaiks :-)

7 kommentarer om “Portugal throwback

  1. Hej Inger! Du har väldigt ofta riktigt snygga träningskläder. Kan du inte börja skriva ut på instagram vilka märken det är?

  2. Nydelige Kaia😍 Jeg har et ønskeinnlegg. Jeg er småbarnsmor og har funnet ut at med 100% jobb, hus og alt som følger med må jeg prioritere trening før jobb. Skal annenhver morgen ta ei 30 min økt. Kan du lage et innlegg med tips til gode og effektive hjemmetreninger? Har kettlebell, manualer, strikk, slitne og tredemølle hjemme. Har prøvd å lete litt gjennom gamle innlegg, men var ikke så lett å finne frem.

  3. Jaaa, jeg vil også ha litt treningstips for oss som trener hjemme! Aller helst kunne jeg tenkt meg et treningsopplegg ALA det dere har kjørt online men for oss utrente/lenge siden sist/i mamma/pappaperm etc. DET hadde vært drømmen! :)

    Can you fix it?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s