Beach workout

De av dere som følger med har kanskje sett klipp fra denne økten allerede på Instagram, men jeg legger den opp i fullverdig versjon her likevel. Det er nemlig flere som har etterspurt økter med begrenset utstyr, og jeg har jo et par sånne på lur fra da vi var i Portugal, så here you go:

Først 3 runder av:
5 mini band squat jumps & 5 lateral walk x 5
5 mini band pushup & 5 plank walk x 4
20 mini band framoverbøyd ro

Så, 3 runder av:
15 + 15 hip thrusts
15 + 15 elevated bulgarian splits

Og apropos økter med begrenset tilgang på utstyr; jeg og Ian planlegger en online treningsprogramsversjon for nettopp de av dere som trener hjemme. Er det stemning for noe sånt tro?

16 kommentarer om “Beach workout

  1. Hei, fin blogg du har:) Skulle veldig gjerne hatt treningsopplegg som fungerer hjemme. Har to barn og lite egentid så trening hjemme er det eneste jeg orker. Har treningsstrikker, step og et par kettlebells, men har mange ganger lurt på om jeg ikke har tunge nok vekter ( særlig mtp baseøvelser som knebøy/markløft) for å få progresjon..? Når tenker dere evt å kjøre et slikt opplegg?

  2. Det er det stemning for!!😀 skal ut i mammaperm i november, og hadde vore nydelig å få trent heime, både før og etter fødsel.

  3. Jeg stemmer ja! Hjemme i mammaperm så hadde vært helt perfekt med en økt hjemme når bebis sover :-) hilsen hønemor som ikke er klar for å ha baby i barnepass på gymmen enda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s