Round 3 #reklame

Jeg er så stolt og ydmyk av at vi nå kjører i gang en tredje runde med Styrketrening med Inger in Dubai, og hadde aldri trodd det skulle bli så vellykket da vi begynte å planlegge det hele. Men, det er tydeligvis flere folk der ute som har lyst til å teste opplegget, og det gjør meg så glad!

Om du (fortsatt) ikke har fått med deg hva jeg prater om så er det altså et 12-ukers online treningsprogram til deg som har lyst til å få struktur og fremgang på treningen din. Fokus er styrkeøkning i base- og kroppsvektsøvelser, krydret med litt 3D- trening.

Treningsvitenskapen og programdetaljene er det Ian som står for, og programmene han har laget er meget typisk mine vanlige økter. Dvs enkelt og relativt hardt arbeid. Dette er med andre ord økter de aller fleste som har trent litt styrketrening skal klare å gjennomføre, uten mange teknisk krevende øvelser. Individuell tilpasning er mulig ved behov (f.eks skader, bevegelighet, tilgjengelig utstyr, treningserfaring). Jeg vil ikke anbefale dette opplegget til deg som aldri har trent styrke før, men øvelsene og utførelse blir nøye forklart med hjelp av video, så du trenger absolutt ikke være ekspert på styrketrening heller.

Du trenger enten et meget bra utrustet hjemmegym (med stenger, hantler og mulighet for pullups), eller tilgang til treningssenter for å delta.

 

Du får:

 • 12 ukers treningsopplegg
 • 4 fullkropps styrkeøkter per uke + veiledning for kondisjonstrening (valgfritt, og aldeles ikke nødvendig)
 • tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program
 • tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe
 • generelle kostholdsråd
 • veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

Pris: 2000 nok

Er du keen?
I så fall er neste steg følgende:

 • Send mail til inger@shpdubai.com merket «Styrketrening med Inger in Dubai» med:
  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta
 • Betalingsinformasjon sendes i retur asap
 • Betal (merk at du ikke er bekreftet som deltager før vi har mottatt betaling)
 • Legg meg (Inger Houghton) til som venn på Facebook slik at jeg kan adde deg i gruppa
 • Ved mottatt betaling får du tilgang til appen med treningsprogram og moroa kan starte :-D

Felles oppstart er mandag 21. august (skulle ikke datoen passe er det helt innafor å slenge seg på ved en senere anledning!)

Kult om du vil være med!

8 kommentarer om “Round 3 #reklame

 1. Hei Inger!

  Jeg har jo allerede vært med en runde og synes det var helt knall!:-) Men jeg lurer på om det er de samme øktene nå, eller lager dere nye til hver runde/fase?🤔

  1. Hei Ingrid! Så gøy at du likte opplegget! Ja, nå er det fase 1 og 2 på nytt, så samme opplegg som du har kjørt. Men fase 3 er tilgjengelig når som helst du ønsker å starte ;-) Vi kommer også til å lage fase 4, 5 og 6 så lenge det fortsatt finnes interesse :-)

 2. Dette har jeg så utrolig lyst til å være med på! Jeg liker å trene styrke, men trenger nok kanskje litt hjelp for å oppnå en litt mer effektiv fremgang. Også har jeg lyst til å bli strammere, og ser ikke ut som om jeg klarer det på egenhånd.. Det eneste som «bekymrer» meg med disse programmene er at jeg så og si aldri har trent knebøy og markløft, enkelt og greit fordi jeg er så redd for å gjøre det feil og pådra meg skader.. Og ting nr.2, «mulighet for pullups», altså, ikke pullup, men pullups, flertall… Pr.i dag klarer jeg én, kanskje én og en halv.. Jeg har jo lyst til å klare å gjennomføre programmene som blir laget.. Tanker rundt dette, Inger? 😀

  1. Hei Cathrine, så gøy at du har lyst til å være med! Det er en del knebøy og markløftsvarianter i programmene, så det er jo en fordel at du kjenner deg trygg i disse øvelsene. Det du eventuelt kan gjøre er å filme deg selv og sende til meg slik at jeg får sett på teknikken, ellers er det jo også viktig at du ikke bruker mer belastning enn du føler du håndterer. Når det gjelder «mulighet for pullups» mener vi ikke at du nødvendigvis må kunne gjøre noen, bare at du har tilgang til pullupsstang liksom. Flere av deltakerne gjør pullups med hjelp av strikk :-)

 3. Hei 🙂 jeg har et spørsmål jeg håper du kan hjelpe/svare meg på. Hvor viktig er det med et «fast» treningsopplegg? I forhold til styrketrening. Altså alle snakker om å følge en treningsplan over la oss si 8-12 uker for så å skifte ut(spesielt om jeg feks leser litt på fotbessbloggen osv🙄). Jeg trener 3-5 ganger i uka. Har en aktiv livsstil og går mye på jobb hver dag. Men rent styrke og resultatmessig, hvor viktig er det å ikke bare ha det gøy å gjør det jeg vil på trening. Burde jeg ha faste dager hvor jeg trener samme øvelser over tid, og alltid samme antall økter i uka osv? U know the drill. Håper du kan hjelpe meg 😩

  1. Hei! Det er absolutt bra å følge et fast treningsopplegg dersom man ønsker å få resultater, men det er absolutt ikke avgjørende. Og så kommer det selvsagt av på hva du ønsker å oppnå med treningen. Vil du bli så sterk som overhodet mulig er det nok smart å sette ting litt i system, men personlig synes jeg det er like viktig å ha det gøy på trening, og da liker jeg å kunne bestemme selv og følge dagsformen. Jeg har selv trent uten plan i alle år frem til vi startet det online treningsprogrammet. Og jeg fikk jo resultater og ble sterkere av å trene på «gefuhlen» liksom, men fikk kanskje enda bedre fremgang etter at jeg følgte programmet. Så ja, jeg kan nok ikke gi noe klart ja eller nei her, men finn ut hva du ønsker og hva du trives med først og fremst :-)

 4. Hei! Jeg lurer på om det fortsatt går an å være med på det første programmet, selv om dere er på nr 3 nå? 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s