På an igjen indeed

Det er fortsatt bittelitt i varmeste laget her i Dubai, men det går an å være ute. På stranden vel og merke. Med minimalt med klær og mulighet til å kjøle seg ned i avkjølte badebasseng. Og det er nettopp det jeg og Kaia har gjort i dag.

Det ble litt trenings i formiddag, og så timet jeg kjøreturen sånn at Kaia sovnet på den korte veien over til stranda. Dermed fikk jeg spise lunch i fred og ro, og fikk vende ansiktet mot sola et par minutt før hun våknet.

Hun sover jo absolutt ikke like godt i en vogn ute i ørten varmegrader som hun gjør hjemme i sengen, men hun har det desto gøyere når hun våkner og kan sprade rett ut i vannet. Og hu mor, vel hun får oppgradert brunfargen (som for øyeblikket dessverre er mer rød en brun) mens Kaia leker og bader- it’s a win win people!


Åh, som jeg elsker dette stedet!

Snaiks :-)

En kommentar om “På an igjen indeed

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s