7 minute workout

Da vi var i Portugal i sommer fikk jeg i oppdrag fra Tabata Songs å filme The 7 Minute Workout. Jeg kjente ikke til økten fra før, men den er visst ganske poppis har jeg forstått, i alle fall i USA. Tabata Songs hadde jeg faktisk hørt om en gang storebror sendte en link med en av treningssangene deres, men that’s about it. Så etter å ha googlet økta og forsikret meg med Ian om at jeg gjorde øvelsene riktig satte jeg i gang. Ian filmet (#instahusband for en gangs skyld), mamma og pappa satt i solstolene og så på, og jeg innså hva drømmejobben måtte være: å drive med sånt på heltid ;-)

Anyways, litt av greia til Tabata Songs er at du bare skal kunne sette på sangen og gjøre det som blir fortalt. Dette er en økt som går på tid, men du trenger ikke klokke da sangen forteller når du skal jobbe og når du skal hvile- smart! De ønsker å gjøre flere videoer med meg, så jeg skal foreslå å lage en sang i 30/30 sek intervaller. Hvor genialt hadde vel ikke det vært!? Here’s for hopin!

Mulig du allerede har sett snutter fra økten om du følger meg på Snapchat, men jeg slenger den likevel opp her i sin helhet. Du vet, i tilfelle du har lyst til å teste selv ;-)

Happy trenings!

5 kommentarer om “7 minute workout

  1. Hei Inger!
    Nå har jeg fulgt deg lenge, og du er 🙌🏻⭐️ Jeg har et lite spørsmål jeg håper du kan svare på. Jeg alltid trent nesten utelukkende kondisjon, men har nå veldig lyst til å lære meg å trene styrke riktig. Jeg har imidlertid et «problem» med øvelser som innebærer å bøye knærne, noe mange øvelser jo gjør, fordi jeg får vondt i høyre kne. Det liksom knaser inni der hver enste gang. Mitt spørsmål er, skal jeg ignorere dette fordi det forhåpentligvis går seg til når jeg blir sterkere, eller bør jeg unngå øvelser hvor jeg må bøye knærne mye. I så fall, er ikke det tilnærmet umulig? 🙈 Det går for øvrig greit når jeg jogger/går.
    Og et lite ekstra bonusspørsmål, jeg må i første omgang trene styrke hjemme pga barn og mann som jobber turnus. Har du noen tips til hva slags utstyr som kan være smart å investere i til å begynne med- som da helst ikke koster flesk 😬😁
    Ellers må jeg bare si tusen takk! Du er en stor inspirasjon – morsom og motiverende!👏🏻💪🏻

  2. Hei, Inger! Jeg lurer på hvilket merket hodetelefonene dine er? Skal kjøpe meg et par skjønner du, så driver med litt utforsking på hva som er bra/ mindre bra :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s