Good morning

Dere vet den greia jeg har med at jeg ikke kan vaske håret uten å ha trent først (les: #prehairwashintervals). Det er en genial måte å få inn litt spontane økter på, men i dag var det rett før det der trening+hårvask forholdet virket mot sin hensikt. Jeg hadde bestemt meg for å starte dagen med en løpetur siden gymmet var ganske fullboket resten av dagen, men våknet for uvanlighetens skyld opp med ganske rett, fint hår. Et lite sekund vurderte jeg derfor å droppe løpeturen for å ikke kødde til håret, men snappet heldigvis fort ut av det :-P

30 minutter med Kaia i vognen var nok for både meg og henne, og vi kjølte oss ned på en nyåpnet koselig kafe like ved der vi bor. Jeg har gått forbi et par ganger og tenkt at jeg ville teste, og i dag passet det ypperlig. Jeg fikk vann, kaffe og aircondition, og Kaia fikk leke i det koselige lekehjørnet og is til frokost. Ikke fortell det til Ian bare :-P


Nå sover lillesjefen og jeg sitter og vurderer om jeg skal innta dagens tredje kopp kaffe, eller om jeg skal joine henne. Valgets kval ass :-D

Ha en god torsdag!

Snaiks :-)

2 kommentarer om “Good morning

  1. Hej. Ritter sport 73% måste vara den mest svåra choklad att få tag i. I Sverige kan man köpa ritter på Lidl men inte just 73%.
    Efter långt letande så fann jag en hemsida som sålde denna choklad (ville testa för att du alltid skriver om den).
    Väl inne på hemsidan så hade de 8 st kvar i lagret. Beställde dom och fick hem de i förra veckan. Fyyy så goda!!

    Jaa det var den lilla historian om Ritter ;)
    Kram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s