Treningsreise til Dubai 2018 #reklame

Responsen på vår aller første treningsreise gikk over all forventning, og det er en gjeng på 25 (!) treningsglade nordmenn som kommer til oss nå i november. At så mange kunne hive seg rundt å bli med på så kort varsel hadde jeg aldri trodd, men én ting er i alle fall sikkert; vi kan ikke gi oss her! Så vi deler allerede nå datoene for første halvdel av 2018, sånn du kan begynne å planlegge dersom du har lyst til å joine ;-)

Vi tar utgangspunkt i vinterferien og setter opp to turer på rappen for å kunne tilgodese både øst- og vestland. Datoene er som følger:

Tur 1: Avreise lørdag 10. februar. Hjemreise søndag 18. februar
Tur 2: Avreise lørdag 17. februar. Hjemreise søndag 25. februar

Videre info har dere kanskje lest før, men jeg slenger det opp igjen for ordens skyld :-D

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2321

Denne treningsreisen er for deg som har lyst til å kombinere sol og sommer med trening og sosialt samvær, samtidig som du opplever Dubai med to stykk som er over middels kjent med byen ;-)

Du kan reise alene eller med en eller flere venner, og treningen tilpasses alle nivå, så både utrente og topptrente er velkomne!

Foruten trening vil vi by på foredrag om kosthold og helse, sightseeing i privat yacht, ørkensafari for å nevne noe, samt nok av «fritid» til å få frem den ekte feriefølelsen også.

Høres det bra ut? Her er detaljene:

 

Om hotellet
Som deltaker får du bo på 5-stjerners hotellet Pullman i Jumeirah Lakes Towers. Hotellet ligger 4 minutter unna SHP, og enda nærmere der utendørstreningen skal foregå. Frokost er inkludert, og i 34. etasje finnes både gym og basseng. Fra hotellet kan man gå til Dubai Marina på ca 10 minutt, på ca 20 minutter til beach-klubben du får tilgang til, og ca 30 minutter til the Beach på JBR (offentlig strand). Eller så kan man hoppe i en taxi og være der på 5 minutter ;-)

 

 

Strandliv
I Dubai finnes flere offentlige strender, men for at du skal få oppleve litt av luksusen Dubai har å by på har vi fikset tilgang til en rekke beach-klubber via medlemskortet Privilee. Med dette kortet kan du velge mellom over 20 ulike hoteller og resort med nydelige bassengområder og private strender, og du trenger ikke engang ta med deg badehåndkle i strandbagen- det får du på stranda!

privilee1privilee2privilee3

Le Meridien Mina Seyahi ligger som nevnt i gangavstand fra hotellet, og anbefales på det sterkeste. Her er ypperlig service, privat strand, behagelige solsenger, god mat og drikke og et bra utrustet gym, i tilfelle du vil trene litt ekstra liksom ;-)

 

 

Felles middager
Dubai kan by på omtrent alt når det kommer til mat og restauranter, og det kan være litt av en utfordring å bestemme seg for hvor man vil spise. Derfor har vi valgt ut noen av våre favorittsteder til (valgfrie) felles middager. På menyen (hehe) står typisk arabisk mat med grillet kjøtt og hummus i Dubai Marina, internasjonal buffet på Atlantis, dinner with a view (les: fonteneshow) på Dubai Mall, og selvsagt the Cheesecake Factory, undertegnedes ultimate favorittrestaurant.

 

 

Yacht
Vi kombinerer sightseeing med soling og bading i sjøen og leier en privat yacht som viser oss Dubai fra sjøsiden.

Yacht-Cruise-

 

Ørkensafari
Med sine gigantiske skyskrapere så langt øyet kan se er det lite som avslører at Dubai egentlig er en ørken, så for å få litt ekte ørkensand mellom tærne drar vi på ørkensafari. Dette innebærer såkalt «dune bashing» (les: råkjøring i sanddynene), kamelridning, nydelig solnedgang og middag under stjernehimmelen.

 

 

Last but not least: trening
Det vil bli daglige treningsøkter, noen innendørs, men de fleste utendørs. Treningen vil hovedsakelig skje på morgenen slik at du har resten av dagen til å nyte sol og shopping og sånt. Treningen passer alle, uansett nivå og treningsbakgrunn.

 

 

Når: 10 – 18. februar ELLER 17 – 25. februar
Hvor: Pullman JLT, Dubai
Pris: 19.500NOK (tillegg for enkeltrom tilkommer)
Avreiseflyplass: Oslo Gardermoen

Inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r OSL-DXB
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 8 netter
 • Hotellfrokost
 • Felles middag første og siste kveld
 • Privilee beach club gjestekort
 • Sightseeing, sol og bad i privat yacht
 • Ørkensafari
 • Foredrag om kosthold og helse
 • Daglige treningsøkter
 • BONUS: tilgang til fase 1 av vårt online treningsprogram «Styrketrening med Inger in Dubai» (verdi 1000NOK)

For påmeldning eller spørsmål, send mail til: inger@shpdubai.com

Ses vi i Dubai??

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2322

4 kommentarer om “Treningsreise til Dubai 2018 #reklame

 1. Hei Inger😀 Dette høres kanonbra ut. Jeg er gravid og venter smått til sommeren, men håper det blir flere slike turer fremover👌👍 Jeg er så lite trent. Dvs nybegynner😓 men har så utrolig lyst å prøve dette slik at det kan gi meg en kickstart til en sunnere helse samt se bedre ut. Venter derfor med tur til etter permisjonstiden. Dette vil jeg IKKE gå glipp av. Dere er rå og dette ser jo bare helt fantastisk ut👌👍❤😍

  Mvh Henriette Iversen

 2. For en tur!.💛💛super trening, deilig vær, magisk flott by, «drøm deg vekk strender», shopping, DE utfluktene til havs og sand!.. Og for noen herlige mennesker å bli kjent med i gruppen som var. Og ikke minst dere to Inger og Ian!!.. Vi har vært så heldige som har møtt dere og fått oppleve dette!
  De er virkelig heldige de neste som kommer til Dubai!!.. 😄🙌🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s