Beachbums

Mamma og pappa dro hjem i forigårs, og selv om det absolutt ikke blir lettere, så har det vært mindre trist og tomt i leiligheten denne gangen. Ett par timer etter at de dro kom nemlig søskenbarnet mitt Ine Marie, og det har virkelig hjulpet på savnet av mamma og pappa.

Det betyr også at strandlivet fortsetter en stund fremover, så i den anledning deler jeg noen bilder fra dagen vår i dag. Deretter må jeg hoppe i seng, for nå er jeg så trøtt at jeg ikke orker å spise sjokolade en gang og da er man trøtt ass!


Gudd nait partypeople,

I’m out!

2 kommentarer om “Beachbums

  1. Hei Inger! Ble så inspirert av innlegget ditt om treningsreise at vi bestemte oss for å legge neste års ferie til Dubai, vi!:-D (Dessverre passet ikke datoene for oss).

    Siden du er over middels kjent, spesielt innenfor beachclublivet som vi gleder oss mest til, hååååper jeg du kan svare på noen spørsmål om Dubai;

    Er Jumeirah et anbefalt sted å bo? Vi har tenkt å enten bo på Pullmann eller Sheraton i Jumeirah, da begge ser meget innbydende ut. Er disse to i nærheten av dine favoritter når det gjelder beach clubs man kan kjøpe seg inn på? Og sist men ikke minst, er det mulig for alle og enhver å betale seg inn på de!?

    Takk for alle supre innlegg både på snap, blogg og insta – følger deg alle steder og blir inspirert til både sjokoladenyting og trening!:-D

    1. Hei, beklager seint svar! Jeg har jo ikke bodd på noen av disse, men på Sheraton har dere i så fall strand inkludert (dersom det er Jumeirah Beach Recidences du mener?). Da trenger du ikke tenke på å betale deg inn på beach klubber liksom. Men det går an det også altså, det koster bare litt. 350dhs (!!!) per dag der vi pleier å gå liksom :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s