Tone jo!

Jeg er ingen spontan person, og jeg har i alle fall ikke blitt mer spontan av å bli mamma. Ting må planlegges, og det nærmeste jeg kommer spontanitet er å akutt bestemme meg for å løpe intervaller mens Ian leker med Kaia etter jobb, eller noe i den duren. 

Så da jeg i går kveld plutselig satt i en taxi med ei litta tog-grogg i hånden på vei til fest, etter å ha vært klar for sofaen i pyjamas drøye 20 minutter tidligere, var jeg særdeles stolt, og ikke minst overrasket, av meg selv. Men, så er det ikke hver dag man har sjangs til å møte selveste Tone Damli Aaberge heller da! 


Tone var (som forventet) like kul og vakker i virkeligheten som hun er på sosial media. Det jeg kanskje likte aller best var at hun ikke fikk meg til å føle meg som den stalkeren jeg egentlig er, og jeg vil påstå at jeg «fant tonen med Tone» ;-)

Nå håper jeg bare jeg får lurt Damli-jentene over til SHP for litt trenings. Here’s for hoping!

Snaiks :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s