Ferdig flytta

..for en stund i alle fall. 

Som nevnt har vi kjøpt ny leilighet, men den er forsinka som F og vi har derfor flyttet til en annen, midlertidig, leilighet. Den midlertidige leiliheten er i samme bygg som der vi bodde før, så det var jo ikke lange distansen vi skulle flytte, men HE RE GUUUUD så mye greier vi har! Jeg hadde gått gjennom alle skap og skuffer på forhånd og kastet/gitt bort det vi ikke lenger har behov for, men likevel, det var ett evighetsprosjekt. 

Vi pakket alt i handlekurver og tok x-antall turer opp og ned med heisen. Alt dette hadde jo vært 10 ganger lettere dersom vi ikke hadde Kaia å ta hensyn til, og for første gang har jeg ønsket at hun gikk i barnehage. Jeg har dårlig samvittighet for å ha plassert henne foran YouTube med kjeks, slikkepinne eller chips, og for å til tider ha snakket til henne med sintere stemme enn vanlig, men vi hadde jo ikke så mange alternativ. Ok, det med å bruke sint stemme mot en liten jente som bare er frustret kunne jeg faktisk ha unngått, men jeg har dessverre utrolig kort lunte når jeg er stresset :-/

Heldigvis fikk vi hjelp av Alix på jobb til å flytte litt greier, og til slutt var leiligheten tom. I den nye var det totalt kaos, men vi hadde i alle fall seng å sove i og mulighet for å dusje. Vaskemaskinen er ikke koplet til enda så takk og pris bor svigerfar i samme bygg så jeg får vasket litt klær. Komfyren er heller ikke i bruk, men der har vi blitt reddet av Athleat og matboksene de sponser oss med.

Jeg har følt meg som en zombie og ryddet fra morgen til kveld, trening har utgått og jeg har knapt hatt tid til å Skype mamma. Men, i går ble jeg ferdig med det jeg kan gjøre på kjøkkenet, og ting har kommet på plass de fleste steder. Foruten det som gjenstår på kjøkkenet trenger vi en tv-benk og lyspærer til lampene i taket, og gardiner til soverommene, ellers begynner det å jammen å ligne et hjem i 24. etasje :-)  

I tillegg har jeg fått løpetrent (forigårs), styrketrent (i går), og ligger i skrivende stund på en solseng på stranden. Med andre ord- I’m back :-D


Nå skal jeg legge meg i skyggen og prøve å sove litt før lillesjefen våkner,

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Ferdig flytta

  1. Sikkert et spørsmål du har fått en million ganger, MEEEN jeg prøver lykken; hvor er tightsen fra? Antar Lululemon? :) Men hvilken modell? Så til oppfølgingsspørsmålet; hvordan er Lululemon i størrelsen? Stor eller liten? Sammenlign gjerne med Nike :) Digger deg og bloggen din! Peace out :)

    1. Det stemmer, Lulu Lemon. Men jeg vet ikke navnet på den dessverre :-/ synes det er vanskelig å sammenligne størrelsen til Lulu Lemon fordi de går i 2,4,6,8,10 og sånn i stedet for s,m og l.. ikke mye hjelp å få her med hverken det ene eller det andre med andre ord ;-P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s