Uh oh

Dere vet at jeg elsker sjokolade, og norsk smågodt troner også høyt på listen, men min kanskje aller største svakhet når det gjelder sånt som er søtt, (usunt) og godt er Cinnabons.

Jeg oppdaget disse små bitene av himmelen for første gang da vi var i USA i 2010. Bollene er etter min smak Rolls Roycen av kanelboller, og både lukt og syn av de kan nærmest få meg til å ta til tårene. Men, både på vår første ferie i statene, og de to neste, lot jeg være å smake. Jeg visste jo at jeg kom til å elske de, og tenkte det var best å ikke vite hva jeg gikk glipp av. Da vi reiste til Dubai på ferie før vi flyttet hit var jeg også «flink» og holdt meg unna, selv om sjappene finnes på hvert eneste kjøpesenter vi dro på. På den siste turen til Dubai som turister brøt jeg derimot, og da var løpet kjørt. Bollene er. Så. Gode. 

Siden har jeg spist de med gjevne mellomrom, jeg er jo aldeles ikke like streng med meg selv på sånne ting lenger, men da vi var på Mall of the Emirates i går kveld var det jammen lenge siden jeg hadde tatt meg en bolle (som kidza sier). Bollene kommer i 3 ulike størrelser. Knøttliten/munnfull, liten og vanlig. Og det er sistnevnte jeg tyr til- skal det være så skal det være liksom ;-)

Jeg og Ian hadde en bolle hver i går, og om det skulle være noen tvil: det var helt magisk. Til tross for at bollen er på størrelse med en liten sykkelhjelm hadde vi begge lyst på mer, og bestillte en til. Men da vi fikk beskjed om at bollene ikke var ferdige enda tok vi det som et tegn på at vi skulle la være.


I Dubai kan man bestille alt fra q-tips til lyspærer på døra, men av alle ting har ikke Cinnabon hjemmeleveranse. Jeg har egentlig sett på det som en bra ting, for da er det liksom en større terskel for å trykke nedpå drøye 1000 tomme kalorier når man er litt fysen liksom. Men etter i går kveld hadde både jeg og Ian følelsen av at vi «left wanting more». Så da ei litta google-søkning kunne fortelle at det faktisk går an å få Cinnabon på døren ved bruk av matleveransefirma (typ Ubereats), så vi på det som et tegn. Igjen ;-)


Dinner is served. Forråsirresånn!

Og med det sagt: god helg partypeople :-D

9 kommentarer om “Uh oh

 1. Herregud de bollene ser amazing ut, jeg virkelig elsker boller!! Som du nevner ovenfor så har du vært strengere med kostholdet ditt tidligere i forhold til nå. Kan jeg spør om hvorfor du bestemte deg for å være mindre streng og om du merker/ser forskjell nå på et litt mindre strengt kosthold? Jeg har også i perioder vært veldig streng og ikke takket ja til kake og godteri i sosiale sammenhenger og ser tilbake på den perioden nå og stiller spørsmål ovenfor meg selv om hvorfor jeg gjorde det. Misforstå meg rett, jeg spiser sunt og trener masse nå- men kjøper nå titt og ofte usunne ting jeg har lyst på og føler ikke at dette ødelegger progresjonen min eller setter veldig store spor utseendemessig. Jeg bare lurer på om dette hendte med deg naturlig, at det har skjedd gradvis eller var dette et valg du tok om å chille litt mer i matveien?

  hilsen stor fan som håper på å få reist på treningsreise til Dubai en vakker dag. (må bare vente til de fattige studentdagene er over).

  1. Hei! Ja disse bollene er farlig gode ass, men verdt hver eneste kalori ;-)

   Hmm, jeg tror ikke jeg kan huske at jeg bevisst har gått inn for å ikke være så streng med meg selv, det har vel kommet mer gradvis ettersom jeg har erfart at strengere ikke nødvendigvis betyr bedre. Jeg ser nok ikke så mye forskjell, men på alle andre sett og vis merker jeg det jo. Det føles meget bra!

 2. Hei Inger! Takk for god inspo. Kunne du ha tenkt deg å legge ut en kort crossfit økt for nybegynnere?! Dvs. En økt med ulikt utstyr men som man som sånn middels trent ikke dør av. 🤣

 3. Men wow! Gott!! :)

  Skickade mejl till dig men tror det inte gick fram?
  Träning del med dig.. kan den göras hemma eller vad för sorts styrkepass är det ?

  Kram Jenna

 4. Hei,

  Kjempesøte bilder av Kaia og deg på Instagram. Men som jurist så må jeg si at jeg synes reagerer på at det er vel mye bilder, og da særlig mye nærbilder og bilder uten mye klær.Det kan stilles spørsmål til om dette er brudd på FNs art. 16 om barns rett til privatliv, som gjelder både for Dubai og Norge. I tillegg kan det dessverre misbrukes av pedofile, uansett hvor uskyldige og søte vi vanlige folk synes at bildene er. Håper du tenker over dette i fremtiden. Kanskje lag en privat instagramprofil hvor du kun deler slike bilder med folk du kjenner og stoler på? https://www.nrk.no/livsstil/barnebildene-du-ikke-bor-legge-ut-pa-facebook-1.12546058 (Nyttig link)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s