Ingefær podcast made me do it

Fra å sverge til 30/30 intervaller ved omtrent hver eneste mølle-økt, er det nå 4×4 minuttere det går i. Som blogget tidligere har jeg ingen aning om hvorfor og hvordan, men jeg tenker å bare go with the flow. Det gjør jeg jo når det gjelder trening generelt, og har for lengst funnet ut at trening er mye gøyere når jeg gjør det jeg har lyst til, fremfor det jeg «burde».

I dag var det en lengre joggetur som fristet, og siden det passet best å trene mens Kaia sov ble det langkjøring på mølle. Kanskje ikke det mest spennende i utgangspunktet, men med riktig underholdning på ørene blir det så mye bedre.

Jeg har ikke funnet en ny lydbok siden jeg ble ferdig med forrige (tips om bra krim mottas med takk!), men etter ett kjapt søk på Ingefær Podkast fant jeg Sara’s geniale «best of» episoder, og fikk høre om både farger, hjernen og selvfølelse mens jeg løp. Jeg ble superinspirert og har lyst til å male veggene i leiligheten vår liksom, og så har jeg noen triks, eller forklaringer, jeg kan gi meg selv de dagene dørstokkmila er lang. Grein litt gjorde jeg også, men det var heldigvis når jeg var i mål med løpingen. Grining og løping funker nemlig ikke så bra sammen serru.

Det var 10km som var planen, men i det mølla bikket 8km var det liv i vogna og Kaia holdt på å våkne. Hun sovnet igjen, men jeg kjente meg ferdigløpt og sulten på lunch, så de siste kilometerne fikk bare være.

Og med det sagt skal jeg spise. Før lille-sjefen våkner ;-)

Snaiks!

18 kommentarer om “Ingefær podcast made me do it

 1. Eg høyrer masse på lydbok, storytel❤️. Av krim har eg det siste året vore hekta på Eystein Hanssen sine bøker. Han har ein serie på fem-seks bøker trur eg, trur den første heiter Jaget!
  Utenom krim har eg sidan jul høyrt alt av Fredrik Backman! Vil anbefala alt han har skrevet på det sterkaste. Avslutta boka Bjørnstad i går, og måtte skjerpa meg så eg ikkje grein eller gliste for ekstremt på bussen!

  1. Tusen takk for tips! Elsker serier av bøker, for da trenger jeg ikke stresse når jeg nærmer meg slutten (hehe), og så blir man så mye bedre kjent med personene. Thænks!

 2. Anbefaler Jussi Adler-Olsen sin krimserie om Avdeling Q! Fantastiske bøker og veeeeldig spennende! Første boken heter Kvinnen i Buret.
  I am Pilgrim er også en veldig bra bok!

 3. Hei Inger! Vi er en stor gjeng fra Norge på tur i Dubai. Vi er på treningsreise og jeg lurer derfor på om du har noen gode og bra typ smoothie-(bowls evt), kylling, fisk osv restauranter/cafeer vi bør sjekke ut?? Føler oss litt lost her på marinaen og kjøpesenterne🙈🙈
  Setter stor pris på svar!

  Hilsen Nora

  1. Hei! Har ikke Tommy informert dere bra nok?! Nå er vel turen snart over så jeg er litt treig her, men hadde nok ikke hatt så mye bedre alternativ enn cheesecake factory uansett jeg da ;-) på dubai mall kan jeg anbefale social house (da kan man se fontenen), og på mall of the emirates anbefales Tribe. Sånn sunne ting som bowls og smoothier har jeg ingen aning om ;-P

 4. Du, Inger. Jeg vet du ikke bruker pulsklokke, men jeg er så nysgjerrig på hvor høy intensitet du har når du løper f.eks 10 km på 50 min? Eller når du løper 4×4 eller 30/30? Hvor anstrengende føles det? Hvis du skal tippe hvor høyt du ligger (% av max) i puls, hva tipper du?

  1. Hei! Åh, jeg bruker jo som du sier ikke pulsklokke så jeg har jo absolutt ingen aning til å engang kunne tippe. Men når jeg løper 4×4 minutterne mine kunne jeg nok ikke løpt så mye raskere eller lengre, så jeg vil tro intensiteten er ganske høy. Det samme gjelder 30/30. Da starter jeg jo på et lavere tempo og jobber meg opp, så på de siste dragene er det skikkelig krevende.

  1. Hei! Det betyr at jeg starter ny runde hvert 4. minutt. Jeg setter timeren til å pipe hvert 4. min, og startet en ny runde med f.eks knebøy, pullups og pushups hver gang den piper. Det som er igjen av de 4 minuttene blir pause. U with me? :-)

 5. Hei Inger! Er lite spørsmål som jeg gjerne vil at du skal svare ærlig på. Jeg har sett at du bruker Miiego sine ørepropper nå, men at du tidligere pleide å bruke beats sine. Hvilke av disse vil du varmest anbefale. Jeg trenger nye ørepropper for trening, men har veldig små ører, så har allerede gått på to botmkjøp av slike type ørepropper rundt øret før. Vi har helt sikkert forskjellige ører, men er interessert i din objektive mening :-) På forhånd takk!

  1. Hei (igjen. Har jo svart på snap men skriver her også). Jeg fikk øreproppene fra miiego da mine fra beats ble ødelagt, og har ikke hatt behov for å bytte de ut. Så jeg tror det sier at de er ganske bra. Jeg kan tenke meg lyden kanskje er bedre i beatsene (noe må jo være grunnen til at de er så mye dyrere, eller?), men det som er viktigst for meg er at de sitter bra i ørene og ikke faller ut. De jeg har nå sitter kjempebra.
   Og PS! Jeg svarer alltid ærlig på spørsmål ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s