For time

I dag spurte en kunde meg om jeg ikke trener crossfit lengre, og jeg kunne ganske kjapt svare nei. Når jeg trener med Kaia i gymmet kan jeg ikke akkurat gjøre økter «for time», dvs så raskt som mulig, men også når jeg trener uten henne lar jeg være å kjøre sånne økter. Hvorfor? Jeg gidder helt enkelt ikke! Det trenger jo selvsagt ikke være slik, men i mitt hode er crossfit mer hardcore og intenst en det jeg har ork til for tiden. På mølla orker jeg riktignok å presse meg, men det er noe annet. Jeg kan lettere «sone ut», og trenger ikke tenke på teknikk og sånn. Crossfit har jeg jo ikke gjort siden jeg ble gravid, så vi kan trygt si at teknikken absolutt ikke er det den en gang var. Man blir god på det man øver på si!

Men, spørsmålet fra kunden min må likevel ha trigget noe, for da jeg stakk bort på gymmet i dag kjente jeg både lyst og energi til å kjøre på med noe litt crossfit-ish, og gjorde dermed følgende:

21-15-9 repetisjoner av thrusters og pullups

5 minutter hvile, etterfulgt av 21-15-9 repetisjoner av KB snatch og burpee boxovers

5 minutter hvile igjen, og så 21-15-9 toes to bar og GHD situps

Kaia var med så det ble ikke heeelt bånn gass, men jeg var ganske sliten da det hele var over likevel, og kan strengt tatt ikke skylde på henne at det ikke gikk kjappere for hu mor ;-)

Test gjerne økten, if ur into that sorta thing ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “For time

 1. Ida
  3. mars 2018, kl. 11:58 am
  Halla Inger! Jeg DIGGER øktene dine,både styrke og utholdenhet. Følger de nærmest slavisk, du er min treningsmotivator. Fortsett den herlige jobben du gjør 🙋
  Men jeg lurte på hvordan du bygger opp din 4×4?

  1. Hei! Så kult å høre! Usikker på hva du mener med hvordan jeg «bygger opp», men når jeg gjør den økten ser det som regel slik ut: 2 min oppvarmingsjogg på 11-12km/t, så setter jeg mølla på 15km/t og løper i 4 min. Hopper av mølla og venter i 2 min til neste 4 minutter starter. Repeterer så dette til jeg har gjort 4 eller 5 intervaller 🙂

 2. Hi Inger, I just love your work, what about developing a mobile app for the services that you provide?
  I am eager to discuss my plans with you, kindly respond with your kind message..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s