La Mer

I dag har vi vært på et relativt nytt, kjempefint område i Dubai som heter La Mer. Før var området en stor offentlig strand, og det var faktisk den vi oftest dro på i gamledager før vi ble introdusert for beachklubber og Privilee-kort ;-) Det finnes fortsatt strand der nå, men i tillegg kino, lekeland, vannpark og flere restauranter enn jeg klarte telle. Stedet var superfresht og kult, og alt fra lyktestolper til krabbeteiner som pynt hadde maritimt preg. Er du i Dubai er dette et område jeg absolutt anbefaler å sjekke ut for frokost, lunsj, middag eller strandheng. Eller bare en is eller kaffe i sola liksom. Vi skal i alle fall definitivt tilbake :-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s