Bloggtørke og bildedryss

Hei og god påske!

Tanken slo meg: det er hakket før jeg bare kan endre denne bloggen til «treningsblogg i Dubai» siden det bare er sånne innlegg jeg har publisert i det siste, men jeg tenkte jeg i alle fall skulle titte innom for å si god påske til dere som fortsatt kikker innom her. Det blir faktisk en del klikk, og jeg skjønner det nesten ikke. Jeg blogger jo aldri lengre! Men takk for trua :-)

Egentlig har jeg jo hatt litt jeg kunne fortalt om, men jeg har bare ikke fått ut den der berømte fingeren. «Siden sist» har det vært sportsdag og «petting Zoo» i barnehagen, Ian fylte 34, vi har hatt forelesninger og treningstime for Solborg Folkehøyskole for 3. året på rad, og jeg har fått to nye bikinier. Hehe. Dessuten har både Margrethe og Jonas vært i Dubai, og i skrivende stund er vår gode venn Einar her med sin bedre halvdel Karianne. Jeg har til og med vært på ei litta fest! Likevel har innleggene uteblitt. Bloggtørke tror jeg det kalles.

Jeg kan ikke love mer blogging, men et lite hei var på sin plass nå følte jeg. Av ren høflighet liksom. Og så slenger jeg opp et aldri så lite bildedryss, i tilfelle noen skulle tro jeg kun har trent den siste måneden ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “Bloggtørke og bildedryss

  1. Så koselige bilder 😊 Ser ut som dere har det supert! Har testet noen av øktene du har lagt ut i det siste og de er alltid knall 😁👏🏼

  2. Hei Inger!
    Har du noen gang pratet med Kaia ang publisere bilder pa bloggen osv? Dette sporr jeg av ren nysgjerrighet, ingen domming! Har du forklart henne at nar du tar bilder av henne, sa kan x antall mennesker se disse bildene og syntes hun det er greit?
    Min niese er samme alder som Kaia og dette er en problemstilling vi har diskutert mye i det siste. Vil gjerne hore dine tanker rundt dette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s