Quickfix med Inger in Dubai #reklame

Som dere antagelig vet til nå er jeg glad i ei litta quickfix på gymmet. Jeg er heller ikke typen som må finne opp hjulet på ny hver gang jeg trener, og har visse standardøkter jeg har kjørt på samme måte, og med samme belastning, i flere år. Jeg liker å ha slike «go-to» økter på dager der jeg ikke gidder å tenke, eller ikke har så mye tid, og tror at det kanskje finnes andre der ute som er interessert i samme greie.

Så, without further adieu, la meg få presentere «Quickfix med Inger in Dubai»:

Quickfix med Inger in Dubai er et 10-ukers online treningsprogram til deg som ønsker korte og effektive økter uten å «binde» deg til et fast treningsprogram. Øktene er «frittstående» i den forstand at de fint kan kombineres med andre treningsformer (cardio/gruppetimer/styrketrening), og passer fint på dager der du har mindre tid, eller helt enkelt ønsker en kjapp økt i gymmet. Aka en quickfix.

Programmet passer nybegynnere såvel som mer treningserfarne da øktene kan tilpasses treningsnivå.

De fleste øktene krever lite utstyr og kan dermed gjøres hjemme om du har litt utstyr tilgjengelig, og samtlige økter er laget med tanke på at de skal være lette å gjennomføre rent praktisk. Alle øktene kan gjøres på ca 30 minutter.

Du vil få 12 ulike økter, samt en mobilitetsrutine og en oppvarmingsrutine som du kan rullere på avhengig av hvor ofte du trener over 10 ukers-perioden.

Som deltager blir du del av en gruppe (privat på Facebook) som følger samme treningsprogram, der vi deler felles informasjon. Facebookgruppa kan også bli brukt til både tips og pepp mellom medlemmene, men det er ikke noe krav at du skal være aktiv på gruppa.

Øktene blir levert og kan loggføres (dette er valgfritt) i en egen treningsapp som viser øvelsene på både video og med tekst. I tillegg til videosnuttene i appen få du en fullstendig forklaringsvideo av hver økt der Ian forklarer og jeg demonstrerer. Appen har en meldingsfunksjon der kommunikasjon (utover FB-gruppa) skjer.

Kosthold er jo kjempeviktig i treningssammenheng, men det er ikke noe spesifikt kostholdsopplegg inkludert. Dette er i hovedsak et treningsopplegg, og vi ønsker at fokus skal være på treningsglede fremfor å f.eks gå opp eller ned i vekt. Samtidig er det jo sånn at for å bli sterkere og å få fremgang med treningen så er det viktig at man spiser næringsrik, og ikke minst, nok mat, så en generell kostholdsveiledning inngår. Vi kan hjelpe med fremgangsmåte dersom man ønsker vektregulering, men dette er ikke noe som vil være hovedfokus når det gjelder oppfølgning.

Du får:

 • 10 ukers treningsopplegg
 • 12 stk korte, enkle og effektive treningsøkter
 • 1 mobilitetsrutine
 • 1 oppvarmingsrutine
 • tilgang til treningsapp med video og forklaring av øvelser og program
 • tilgang til råd og feedback samt motivasjon og støtte som del av lukket Facebookgruppe
 • generelle kostholdsråd
 • veiledning og støttematerial for vektreguleringsstrategi (ved ønske)

Pris: 1500 nok

Er du keen?
I så fall er neste steg følgende:

 • Send mail til inger@shpdubai.com merket «Quickfix med Inger in Dubai» med:
  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Litt info om deg selv, din treningsbakgrunn og hvorfor du ønsker å delta
 • Betalingsinformasjon sendes i retur asap
 • Betal (merk at du ikke er bekreftet som deltager før vi har mottatt betaling)
 • Legg meg (Inger Houghton) til som venn på Facebook slik at jeg kan adde deg i gruppa
 • Ved mottatt betaling får du tilgang til appen med treningsprogram og moroa kan starte :-D

Felles oppstart er mandag 16. april men du kan melde deg på når som helst etter det. Bare send meg en mail ;-)

Håper du vil være med!

IMG_1331IMG_1328IMG_1335IMG_1332IMG_1336IMG_1330

16 kommentarer om “Quickfix med Inger in Dubai #reklame

 1. Er dette økter som er ‘bedre enn ingenting’ eller er de fullverdige økter? Og er det helkropp? :) Ønsker å bygge muskler/gå ned i vekt men har ikke lyst å bruke evigheter på gymmen liksom… Jobb, unger, venner, gård osv :)

  1. Jeg vil absolutt si de er fullverdige økter, men fokus er jo ikke på maksimal styrke, så dersom du er ute etter å bygge mest mulig muskler ville jeg i så fall trent litt tyngre de dagen du har tid til det. Enten supplere med egne tyngre økter, eller legge inn noen sett med tyngre løft i baseøvelsene (knebøy, markløft, press) først, før du avslutter med en quickfix. Quickfixøktene vil derimot kunne hjelpe bra mot det andre målet du nevner, å gå ned i vekt, ettersom det er fokus på mer fettforbrenning og arbeidskapasitet i disse øktene.

 2. Hva er forskjellen på disse øktene her og de «quick-fixene» du til vanlig legger ut? :-) Utenom at det er oppfølging osv.

  1. Noen av øktene i quickfix-programmet er like de jeg vanligvis legger ut, men vi har også tatt hensyn til at alle kanskje ikke har mulighet til å boltre seg på både en og to løfteplatformer samtidig, så vi har gjort øktene lette å gjennomføre rent praktisk mtp utstyr og plass. Og så er jo en stor forskjell også at du gjennom programmet får filmer der Ian forklarer øktene og øvelsene, i stedet for å bare kopiere det jeg gjør ved å se en 1-min snutt av en økt i fast motion ;-)

 3. Hei Inger:-) Skulle gjerne likt å vissr hvilket utstyr man trenger om man trener hjemme før jeg vurderer dette;-)

  1. Hei! For å kunne gjøre alle øktene trenger du hantler (max 3 stk på en økt), og stang med vekter. Samt cardio-utstyr (mølle/sykkel/airdyne/romaskin el), eller mulighet til å kunne gå ut å løpe litt ;-) Men som nevnt er øktene frittstående så du kan fortsatt få bra utbytte av programmet selv om du ikke gjør alle øktene :-)

 4. Og en ting til.. med det samme… du jeg har blitt heeelt avhengig av en daglig dose av de lappene/bananpnnekakene du postet oppskrift på for noen dager siden… SÅ enkelt og godt da gitt! Gjerne med litt peanøttsmør:-p

 5. Jeg lurer på det samme som Trine ovenfor. Vil det være «nok» å holde seg til disse øktene, eller må man nødvendigvis supplere med lengre/tyngre økter for å få fremgang?

  1. Det kommer helt an på utgangspunkt. Dersom man ikke har trent så mye styrke før vil man absolutt kunne bli sterkere av disse øktene, men om man er vant til tyngre styrketrening ville jeg nok supplementert med litt tyngre økter i blant for å få fremgang på styrken. Nå tok jeg jo bare for gitt at du mente fremgang i styrke, men om du mener fremgang i f.eks kroppssammensetning kan disse øktene absolutt være nok.

 6. Hei! Denne treningsappen det står man får tilgang til – er det noe begrensning med tanke på type mobil (iPhone/Android)?

 7. Hei! Bør man ha tilgang til vektstang for å få godt utbytte av programmene? Har frivekter og Kettlebell, men ikke stang…

 8. Hei, har en kun tilgang på programmet 10 uker etter en har mottatt det, eller er de 1500 en engangssum og du kan bruke programmet flere ganger?

  1. Hei Tone, beklager seint svar, men ja, du har programmet for alltid. Tilgangen til appen forsvinner etter hvert, men programmene fås på pdf og du forblir medlem i Facebookgruppen der filmene finnes så lenge du selv ønsker :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s