Konf

I morges spurte jeg Kaia om hva vi gjorde i går, og da fortalte hun meg at vi sang. Og det gjorde vi forsåvidt også, men vi var altså i konfirmasjon for mitt yngste søskenbarn Ole Tonning. Bra mat, bra folk og bra stemning tror jeg kan oppsummere dagen ganske, vel, bra ;-) Og så bra sang da. Kaia referte nok til kirken hun da, men tanten min (les: min dadda) hadde også diktet sang til konfirmanten, og det er så koselig at noen holder i gang den tradisjonen!

Takk for en kjempefin konfirmasjon dadda- for jeg vet at hun leser her ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s