Right in the feels

I dag har jeg og Kaia vært på besøk hos svigermor/farmor, og på veien dit holdt jeg på å kjøre i grøfta fordi jeg begynte å grine og knapt klarte å se. Jeg hørte nemlig på Ingefær-podcast der Sara svarte på spørsmål om seg selv, og svaret hennes på hvilke 3 hendelser som har endret livet hennes traff meg right in the feels. Hun beskriver livet sitt som før og etter at hun traff mannen sin, og det var så utrolig fint at jeg måtte grine litt.

For det er jo sånn det er. Livet før og etter Ian. Livet før Ian var bra det også, selv om jeg husker skremmende lite av det, men det livet jeg lever i dag er på mange måter nettopp slik det er på grunn av ham. Det er helt sprøtt å tenke på egentlig.

Jeg har jo sagt flere ganger at jeg aldri hadde vært i Dubai om det ikke var for ham, og jeg hadde naturlig nok aldri hatt Kaia, men det er ikke bare på grunn av disse åpenbare tingene at han har endret livet mitt. Ian er en sånn fyr som ser løsninger og motiverende utfordringer der jeg ser problemer og tunge oppgaver. Han sier «det går sikkert bra» til ting jeg tror går dårlig, og han våger det som jeg ikke engang tørr å tenke. Tror dere det er okei å leve med en sånn fyr? Spoiler-alert: svaret er ja.

Hvis jeg for eksempel har lest noe på internett som gir meg vond følelse i magen kan jeg helt enkelt be ham om å fikse det slik at jeg føler meg bra. Sånn serr liksom, jeg bare «Ian, du må si ting sånn at det ikke gjør vondt», og så kommer han med en rasjonalisering av det jeg har lest og får meg på magisk vis til å føle meg bedre. Han er klippen min liksom. Så sykt klisje, og så sykt sant.

Forresten, merkes det at jeg ikke har sett mannen min på over en uke og begynner å lengte eller??? Hehe ;-) men ja, han der er the original elsk.

Snaiks.

6 kommentarer om “Right in the feels

  1. Fy søren, hvor deilig det er å føle det sånn!
    Har det sånn sjæl.. Trodde egentlig det ikke gikk an å føle det sånn på ordentlig, bare på film liksom!
    Har du hørt Bendik-Perfekt? Får meg alltid te å tenke på min bedre halvdel <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s