Roadtrippin

Kaia har ikke alltid vært så glad i å kjøre bil, og da hun var liten kviet jeg meg for å kjøre alene med henne. Det var best om noen andre kunne kjøre slik at jeg kunne sitte bak med henne, eller så spaserte vi helt enkelt dit vi skulle. Heldigvis har det blitt mye bedre med tiden, og nå når vi har vært hjemme i Norge har det virkelig gått bra med kjøringen. Det er jo så mye gøy å se langs veien! Sau, lam, ku og hest er forståelig nok mer underholdende enn høye skyskrapere. Og det har vi utnyttet til det fulle. På torsdag var vi hos svigermor på Sandnes, på lørdag besøkte vi Margrethe og Solveig og guttene deres på Tananger, på søndag var vi i Hommersåk i konfirmasjon, og i går var vi hos min svoger og svigerinne på Orstad. For dere som ikke er lokalkjente her i området er det altså bilturer på en time og mer, og da er det en ganske big deal (for meg i alle fall!) at turen går uten syting fra baksetet :-)

Kanskje tar vi en tur langs jæren i dag også, eller så blir vi hjemme og tar livet med ro. Nyter gjør vi i alle fall :-D

Snaiks!

2 kommentarer om “Roadtrippin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s