Hello Portugal

Det ble en meget kort tur til Norge, for allerede på mandag pakket vi om litt i kofferten og dro til svigerfars hus i Portugal. Turen gikk strålende (foruten en flyvertinne jeg tror hadde stått opp på feil side av sengen), og Kaia sov i hele 3 og en halv time på flyet. Vel fremme ved huset var det ei lita som raskt måtte hoppe i bassenget, og jeg kjenner dette blir en god og avslappendes ferie for både store og små.

Jeg føler meg bortskjemt som får bo i Dubai og feriere i Portugal, men om noen skulle være i tvil så er jeg altså svært takknemlig også. For å toppe det hele har jeg jo mamma og pappa med meg også liksom. Jeg er heldig.

Snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s