Sukkerbryllup

I dag er det 6 år siden jeg og Ian ble Herr og Fru, og det betyr visstnok sukkerbryllup. Meget passende med tanke på at dagens lunsj var 2 kvikk lunch sjokolader, og middag sånn ca 6-7 toastede brødskiver med nutella. Jeg mistet tellinga etter nr 4 ;-)

Vi har med andre ord ikke blitt fine på det med åra, ingen fancy candle light dinner her, men det er akkurat det jeg liker med ekteskapet vårt. Ikke noe tilgjorte greier og romantisk styr, bare god, gammeldags kjærleik.

Alt er love :-D

2 kommentarer om “Sukkerbryllup

  1. hei Inger :) litt off topic her. men jeg lurer på om du har en/flere favoritttights? er på utkikk etter ny, og blir så ofte skuffet(gjennomsiktig, ikke høy nok i livet, FOR høy i livet osv). PLEASE del dine!!! <3

    1. Jeg har en absolutt favoritt som er fin, ikke gjennomsiktig og så behagelig at jeg kunne ha sovet i den. Den heter Align II og er fra Lulu Lemon. Jeg hører rykter om at det går an å bestille Lulu Lemon fra Canada :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s