Fine formiddagen

På fredag reiste mamma og pappa tilbake til Norge, og dagen før reise Ian til Dubai for å forelese for AFPT. Det betyr derimot på ingen måte at jeg og Kaia er alene i Portugal. Nå er både svigerfar her, samt svoger og svigerinne og deres 4 sønner. Det hadde vært å pynte på sannheten å si at det bare er fryd og gammen, det er mange kids og mange meninger under et og samme tak, men heldigvis er det også høyt under taket. På alle sett og vis. Jeg og Elin (svigerinna) har blitt enige om at vi forer oss selv og våre hver for oss (felles måltid for 10 stk flere ganger om dagen hadde fort blitt stress), og at det er helt innafor å irettesette hverandres unger om det skulle være nødvendig. Guttene og Kaia kommer for det meste svært godt overens, og det er ingen tvil om at Kaia koser seg med flere barn i hus.

I formiddag tok jeg og Kaia oss en tur ut på egenhånd for nok en utforskningstur i nabolaget. Første året i Dubai var jeg ganske skeptisk til å ferdes rundt huset på grunn av alle de sinte, og løse, hundene, men nå har jeg fått litt mer oversikt og innsett at det ikke er så skummelt som først antatt. Tvert i mot er det sykt koselig, i alle fall dit vi gikk i dag.

Først møtte vi hunder som bjeffet som gale, men de var heldigvis bak et stort gjerde. Videre inn i gata møtte vi en kjempesøt hund som lot oss klappe den og greier, og så toppet det seg helt hos en dame som hadde både kalkuner, ender, høner og kyllinger. Hun pratet ikke engelsk, men med litt gestikulering forstod jeg at hun bad oss inn i gården, og der fikk vi se skilpadder, undulater og en katt også. Og så fikk Kaia plukke sine egne plommer fra plommetreet- for en gjestfrihet altså!

På vei hjem fikk vi jammen med oss en hel gjeng sauer også. Begivenhetsrik formiddag med ande ord- for både små og store ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “Fine formiddagen

  1. For en fantastisk fin dag dere har hatt! Kan lett se at lille Kaysen koser seg ihjel og er nysgjerrig på både små og store søte dyr.
    Heeeelt ut av tema her nå men; du har så mange fine treningsklær! Spesielt tights! Lurer derfor på hvilket merke du sverger til? Hvem er favoritten? Evt om du kan lage et innlegg eller linke til tightsene (om det går an å få kjøpt de i Norge via nett)?
    Tightsene dine ser så behagelige å ha på seg! Stoffer ser stretcy ut, men holder fortsatt «saker» på plass ;* Samtidig som tightsen fremhever former og fasonger :D Me like! Igjen: helt ut av kontekst men måtte bare spørre.

    Ha en fortsatt fin fin uke Inger! Du er helt rå!

    1. Hei! Sånn ca 80% av treningsklærne mine er fra Lulu Lemon. Modellen jeg liker aller best heter Align pants- jeg har 3 stk helt like liksom. Jeg tror man kan bestille Lulu Lemon fra Canada, men hører det fort kan bli en dyr affære med toll og alt. Er også glad i Run & Relax sine treningsklær, men har ikke peiling på navn på modell der dessverre..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s