Snakkes Portugal

Tidenes lengste Portugalferie er over og selv om det absolutt var godt å komme hjem til mamma og pappa kunne jeg fint ha vært i Portugal lenger. Jeg fikk spørsmål om jeg ikke ble lei av sol og varme når jeg bodde i Dubai og ferierte så lenge i varme strøk, men der måtte jeg jammen svare nei gitt. Jeg blir ikke lei, men kan innrømme at trangen til å ligge strekk ut på en solseng ikke var like stor på 6. uken liksom ;-)

Turen hjem i går gikk meget bra, men det ble ganske seint. Vi landet rundt midnatt på Sola, så i 2-draget var jeg i seng hjemme i Egersund. Formiddagen min i dag gikk dermed for det meste til å telle timer til Kaia skulle hvile, og vi sov i nesten 3 timer sammen. Det var digg det!

Noe annet som var digg var brødskiver med makrell i tomat. Vi har spist mye god mat i Portugal, men det er noe spesielt med vanlig, norsk mat ass.

Portugal- we’ll be back :-D

Snaiks og gudd nait!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s