Hello Dubai

..og hello partypeople! Det er ikke akkurat som at jeg kan skryte på meg å ha blogget mye denne sommeren, men da jeg skulle inn å sjekke ståa så jeg at innlegget jeg postet på mandag ikke engang hadde blitt publisert, så da er det vel ingen tvil om hvordan jeg presterer på denne fronten for tiden ;-) Jeg slengte det opp nå likevel, men det passer seg vel ekstra bra med en liten recap av den siste uka da tenker jeg.

På tirsdag var jeg altså på en liten svipptur til Oslo for intet annet enn en freakin photoshoot med Shape Up! Snille Mari Aurora hentet meg på gardis og kjørte meg trygt til Egmonthuset (assa, kan jeg få bli like bra som henne når jeg vokser opp plis), og der ble jeg vel tatt i mot av Hanna, Rubi og Rasmus. De fikk meg til å både se ut som (hvis det er lov å si) og føle meg som en superstar, og jeg koste meg skikkelig!

De siste bildene knipset vi på Ila gym, og jeg hadde ikke engang fått fjernet sminken før det var dags for en såkalt «kjellerøkt» med Hanna og Lotte. Jeg kom meg helskinnet gjennom, men rakk ikke å dusje før jeg måtte komme meg på flytoget, så det gikk fort fra å føle seg fab til meget ufresh kan jeg love ;-)

På fredag gikk ferden tilbake til Dubai, og selv om det som vanlig er trist å reise fra mamma og pappa og alle hjemme var det strengt tatt på tide å komme seg tilbake til ørkenen. Vi var hjemme i leiligheten rundt midnatt men likevel ikke i seng før nærmere 3. Det var nemlig ei lita frøken som måtte leke litt med alle lekene sine, og det var forsåvidt greit nok for da fikk vi pakket ut av koffertene og dusjet før vi la oss.

Første dag hjemme er alltid litt rar, og jeg var glad for at det fortsatt var helg i går, men i dag er vi omtrent tilbake til normalen og Kaia er i barnehagen as we speak. Kjære Gud i himmelen la det gå bra med henne i dag!

Håper søndagen er fin!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Hello Dubai

 1. Hei inger!
  Du jeg har et spørsmål som ikke har noe med innleget å gjøre overhodet :)
  Vi har en familie som er veldig glad i å reise til emiratene og begynner å bli godt kjent der. Men en ting overrasket meg da vi var der i sommer som jeg har stusset på siden :)

  Vi var på Yas waterworld med våre tre barn og hadde det som vanlig helt supert :) Mens jeg var med min 4-årig datter i lazy river så får jeg en kommentar fra livredder om hvorfor hun ikke har på seg overdelen kun bikinitruse. Det ble slengt ut mens vi var i lazy river så jeg fikk liksom ikke spurt om hva hun mente. What tenkte jeg? Hun er 4 år! Ja hun hadde bare bikinitruse på seg men er det så uvanlig?

  Så begynte jeg å se rundt, etter det var vi på Madinat Jumeirah, på Wild Wadi, på Raffles, og overalt så jeg at småjenter har på seg enten badedrakt eller overdel dersom de bruker bikini. Har også sett at vi har fått «blitt» hennes vei. Mulig jeg var paranoid hahha. Er det virkelig ikke «lov» for småjente å kun ha underdel? Var vi virkelig rare og sprø som ikke brukte det på henne?

  Dette kjente jeg overrasket meg en del, uten at det skal påvirke våre fremtiglige reiser dit. Men det er jo greit å vite, da jeg godt kan finne på å ikke bruke overdel på min da 5 åring neste år hahah.

  Håper du tar deg tid til å svare :) Jeg har fulgt bloggen din og insta en stund og du inspirerer veldig! Drømmen er å bli med på en av deres turer i nærmeste fremtid :)

  Klem fra A

  1. Hei! Og what sier jeg også! Jeg er like overrasket som deg av å lese dette og har aldri opplevd lignende. Kaia har alltid bare bikinitruse på seg, og jeg ser ingen grunn til at hun skal gå med bikinitopp før hun selv ønsker det. Jeg tror absolutt ikke det er noe problem i å la 5-åringen gå rundt i bare bikinitruse.

 2. Hei!
  Gleder meg til å lese artikkelen i shape up! Du er så sykt inspirerende:)

  Kan jeg spørre om hvor skoene fra hjemreisen er fra?

  Julianne:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s