Random

Jeg får ofte spørsmål om hvordan en typisk treningsuke ser ut for meg, og selv om jeg ikke akkurat er kjent for å variere øvelsesutvalg (hei knebøy, pullups, press og utfall liksom), så vil jeg likevel beskrive treningsukene mine som veldig tilfeldige. Jeg har for eksempel ikke noen bestemt ratio mellom styrkeøkter og kondisjon, og tar som dere vet hver uke, og hver økt som den kommer.

De siste øktene mine har likevel vært hakket mer randomme enn normalt, og forklaringen er helt enkelt at jeg fant en samling økter jeg hadde skrevet ned på post-it lapper for noen år siden (les: pre-pregnancy), og bestemte meg for å teste noen av de. Når jeg sammenligner grunnstyrken min i f.eks pullups og knebøy fra før til nå så har jeg blitt sterkere, men he re Gud jeg har lite futt i meg sammenlignet med før. Jeg kan fortsatt presse meg litt når jeg løper, men på mer crossfit-inspirerte økter som de jeg har testet de siste dagene er jeg så lat! Det sekundet jeg tenker at «det er lov å ta pause altså» så stopper jeg omtrent før jeg får fullført tanken, og det uten at jeg egentlig er så sliten. I etterkant har jeg dermed gjerne følelsen av at jeg kunne gitt mer, men likevel har jeg ikke motivasjonen til å presse meg mer når det først står på.

Så, planen min er derfor å kjøre noen flere av post-it øktene, for så å re-teste dem. Det er jo lettere å presse seg selv når man har en time to beat liksom. Om jeg følger den planen er en heeeelt annen greie ;-)

IMG_6094

Nå skal denne skrotten i seng. Jeg må nemlig være opplagt til morgendagen da det er første dag av treningsreisen vår! Jentene sitter på flyet på vei til oss as we speak, og jeg gleder meg så til å treffe dem :-)

Jeg holder dere oppdatert!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Random

 1. Hei Inger!

  Men ut ifra din treningsdagbok så har du vel eeeegentlig et mønster?
  2 løpeøkter i uka,
  1-2 tyngre styrkeøkter
  Resten er noe mer ala «quickfix».
  Så er vel ikke så random likevel?

 2. Hei Inger!
  Digger at du alltid skiver treningsdagbok. Du inspirerer og motiverer meg med alt du legger ut på instagram, snap og her på bloggen. Lurte bare på om du kunne legge ut litt mer av hva du spiser?
  Btw så elsker jeg at du legger ut mye på instastory. Du er rå!!

  1. Hei! Så gøy at du liker treningsdagboken min! Jeg tenker alltid at det ikke er vits å vise frem hva jeg spiser, fordi jeg spiser lite spennende og veldig lite variert, men nå som jeg skriver det innser jeg jo at det samme egentlig gjelder for hvordan jeg trener, og der er det jo likevel noen som får inspirasjon. Så kanskje jeg må vise frem litt mat fremover også ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s