Treningsdagbok uke 49

Mandag 3. desember
Treningsfri

Tirsdag 4. desember
7km løping @ 12,5km/t

Onsdag 5. desember
Treningsfri

Torsdag 6. desember
A1) 3 x 10 knebøy @ 90kg
B1) 3 x 15 chins
B2) 3 x 10+10 utfall bakover @ 70kg
C1) 3 x 10 pushups m/renegade ro @ 2 x 12kg
C2) 3 x 20 hofteløft @ 80kg

Fredag 7. desember
10 km løp @ 12km/t & 2% stigning

Lørdag 8. desember
3 runder av:
12 nøytrale pullups
12+12 DB ground to overhead @ 20kg
12 1&1/2 rep DB knebøy @ 2x20kg
12+12 enarms ro @ 20kg
12+12 bulgarske splittbøy @ 2x20kg
12 push press @ 2x20kg
20 KB swings @ 20kg

Søndag 9. desember
3 runder av:
10 trapbar markløft @ 100kg
10 push press @ 50kg
10 knebøy @ 80kg
10 pullups
10 toes to bar

IMG_4300

3 kommentarer om “Treningsdagbok uke 49

 1. Helloo!
  Første gang jeg kommenterer bloggen din (selv om jeg har fulgt deg i mange år!), må først si jeg digger å følge deg :)
  Spørsmålet mitt er… Gjorde markløft for noen dager siden, dvs; det fikk en brå stopp fordi det helt plutselig var akkurat som et skudd av smerte i korsryggen. Klarte ikke gå hjem en gang, og lå resten av kvelden (og hele i går) i horisontal, og måtte ha hjelp til å både snu meg og reise meg.
  I dag klarer jeg å gå igjen, men det gjør fortsatt veldig vondt, og jeg lurte på om du har noen tips til hvordan komme seg raskest mulig igjen. Husker du skrev om en kanskje lignende opplevelse for noen år siden. Husker du hva du gjorde? Jeg vil gjerne kunne trene igjen snart også, så vet ikke om det smarte er å presse seg til bevegelse (og i tilfelle hvilke type), eller å la det hvile mest mulig..
  Det rare er at vanlig gåing gjør vondt, men type utfall bakover og splittbøy-bevegelser er smertefritt så lenge jeg har klart å reise meg først.
  Hvis du har tid, hadde jeg satt stoor pris på svar <3

  1. Hei! Åh, så kjipt å høre! Og ja, jeg har vært der- flere ganger! Hos meg gikk det relativt fort over, og siden jeg er treig med å svare her tror og håper jeg at du allerede er på bedringens vei, eller? Jeg er jo ingen ekspert på dette, og det er jo ikke sikkert det er det samme som skjedde deg som hos meg liksom, men jeg har alltid bare fått beskjed om å bevege meg så mye som mulig innenfor smertegrensen. Tøye og rulle på setemuskulatur har jeg også gjort. På treningsfronten funker det som du sier med øvelser der du er oppreist, og jeg har som regel holdt meg til splittbøy, utfall bakover og lette bulgarske splittbøy. Og så overkroppsøvelser.
   Håper du kommer deg fort! Om ikke er mitt beste tips å se noen som har bra peiling :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s