FINAFUCKINGLY

Excuse my French, men denne dagen har jeg ventet så lenge på at det må litt sterke gloser til. Egentlig kunne jeg skrevet om det faktum at leiligheten vår endelig er ferdig, og at vi har flyttet siden jeg sist tittet innom her, men det får vente. Det er faktisk noe enda mer etterlengtet jeg vil fortelle dere om.

KAIA SOV RUNDT I NATT!

For aller første gang in the history of the world sov hun en hel natt uten å vekke meg. Jeg har ventet på denne dagen så lenge at jeg nesten ikke kan tro at det er sant! Men, det har altså skjedd. Endelig! Kaia, og dermed jeg, har sovet en hel natt uten å våkne. Sing halleluja and praise the Lord!

Da hun var liten husker jeg at jeg leste at noen barn ikke sover natten gjennom før de er to år, og tenkte at det var leeeeenge å vente. Vel, vi bare la til et år til der vi.

Hvorfor hun har våknet minimum to ganger per natt har jo mest å gjøre med at hun har sovet med oss. I den forrige leiligheten hadde vi et ekstra soverom, men med gjester titt og ofte ble det brukt til gjesterom i stedet for barnerom. Hun hadde egen seng på vårt soverom, men til slutt la jeg henne ikke engang i den, for hun kom over i vår seng i løpet av natten uansett. Jada, jeg kunne sikkert ha kjempet bedre mot å gjøre akkurat det, men det er rart med det, midt på natten er det jo å sove man ønsker mest, så da valgte jeg enkleste utvei.

I den nye leiligheten har Kaia endelig fått sitt eget rom, og jeg hadde høye forhåpninger om at det ville hjelpe på samtliges nattesøvn. Hun fikk velge seng selv og var helt innstilt på å sove i den. Heldigvis. Første natt hostet hun i ett-tiden, og jeg tror jeg var inne på rommet hennes før hun hadde hostet ferdig. Andre natt våknet hun klokken 5 og ville inn til oss, og bare det var jo en helt fantastisk forbedring. Og i natt, eller det var i alle fall natt jeg trodde det var, måtte jeg på do, og sjekket klokka etterpå. Den var 9 minutter over 6! Jeg ble så glad for at Kaia hadde sovet så lenge at jeg vekket Ian for å fortelle ham. Et minutt senere våknet Kaia, og da var det helt okei for meg å starte dagen. Åh, ubrutt søvn altså, helt føkkings fantastisk!

Jeg har hele tiden sagt at den dagen hun sover rundt, sa skal jeg ringe lokalavisen. Men så ble det dere som fikk nyheten i stedet ;-)

Ok, må stikke, jeg har esker som må pakkes ut av.

Snaiks!

4 kommentarer om “FINAFUCKINGLY

  1. Liker at du skriver om dette, vi fikk tidlig spørsmål om vår jente «sov gjennom», og det gjorde hun absolutt ikke. Nå er hun to år, og noen netter sover hun hele natta i sin egen seng, mens andre netter vil hun opp i vår seng. Fint at du normaliserer dette med søvn, det er ikke sånn at alle barn sover fra syv til syv fra de er et halvt år, selv om det hadde vært deilig for foreldrene!

    Vil dessuten gjerne lese og se mer fra den nye leiligheten deres!!

    1. Ja fy søren! Tror absolutt det et like vanlig at de ikke sover bra, men det er liksom ikke noe man «skryter» av på samme måte :-/ jeg har en venninne som til slutt bare sa at ungen sov gjennom, fordi hun var så lei av å måte forklare at det egentlig ikke var så enkelt. Skjønner henne godt!

  2. For en helt utrolig herlig følelse det må være! Hipp hurra og jeg krysser fingre for at det fortsetter :) Vi samsover med jenta vår på 2,5 år og jeg venter også på den natta!
    Gratulerer med ny leilighet!
    Mvh. Ingrid (fast bloggleser i mange måneder,men som aldri kommenterer -før nå) ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s