Dubai Fitness Challenge 2019

Dere som følger meg kan umulig ha unngått å få med dere at Dubai Fitness Challenge har pågått den siste måneden. Jeg føler i alle fall at det omtrent er det eneste jeg har postet om på sosiale medier, og det aner meg at jeg ikke er alene om å føle akkurat det ;-)

Dubai Fitness Challenge er et initiativ fra selveste Kronprinsen av Dubai med oppfordring til alle om å være aktiv i minst 30 minutt i 30 dager. Derav #dubai30x30. Hele byen omvandles til et gym, og det tilrettelegges for aktivitet i både park og på strand. Man kan delta på gruppetimer omtrent hele dagen, og alt som tilbys er gratis. Det kanskje råeste i år var at deler av Sheikh Zayed Road, en av de mest trafikkerte veiene i verden (!), ble stengt for at man skulle løpe et 10km løp der. Jeg og Ian var med på galskapen, og det ble alt annet enn min raskeste mil, men fy søren for en kul opplevelse.

Denne helgen var det hele derimot over for denne gang, og når jeg ser over min egen treningsdagbok tenker jeg jo at det sikkert er lurt med en treningsfri dag snart. For selv om det strengt tatt ikke er for «sånne som meg» denne challengen hovedsakelig er ment for, så har jo jeg, og trenings-OCDen min, virkelig gått inn for å kunne logge minst 30 minutter med trening hver dag. Det er jo som dere vet ikke noe system i treningen min til vanlig, men under Dubai Fitness Challenge blir den enda mer random enn vanlig. Det har blitt en del mer løping i det siste også. Delvis fordi været er så sykt digg om dagen, men også fordi en joggetur på mølla er en lett måte å få logget dagens halvtime på. Så en del bonusøkter har det blitt, og jeg liker’e!

IMG_3443IMG_3446IMG_3450IMG_3456 2IMG_3467

Anyways, nå må det soves her.

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s