Treningsdagbok uke 8

Mandag 17. februar
Crank spinningtime (!)

Tirsdag 18. februar
A1) 4 x 15 trapbar markløft @ 100kg
B1) 4 x 15 nøytrale pullups
B2) 4 x 15 hip thrusts @ 90kg
C1) 4 x 15 kneetucks på ball
C2) 4 x 10+10 plankerotasjoner på ball
C3) 4 x 15 pushups
D1) 4 x 30 mini band glute bridges

Onsdag 19. februar
4 x 4 min intervaller @ 15km/t

Torsdag 20. februar
5 runder av:
10+10 eleverte bulgarske splittbøy @ 2x20kg
10 push press @ 2x20kg
10+10 utfall bakover fra step @ 2x20kg
10 chins

Fredag 21. februar
5km løping

Lørdag 22. februar
Treningsfri

Søndag 23. februar
A1) 5 x 20 knebøy @ 60kg
A2) 5 x 10 pullups
B1) 5 x 20 alternerende utfall bakover @ 60kg
B2) 5 x 10 chins
C1) 5 x 20 hofteløft @ 70kg
C2) 5 x 10 nøytrale pullups

IMG_9236

3 kommentarer om “Treningsdagbok uke 8

  1. Hei Inger! Et lite spørsmål jeg hadde håpt du kanskje kunne belyst for meg. Jeg er egentlig en ettermiddags/kveldstrener, men i ny og ne prøver jeg å få inn en tidligøkt. Som i dag. Men som alltid, så blir jeg så ekstremt trøtt, sliten i kroppen og går bare rundt hele dagen og gleder meg til å komme hjem fra jobb og kan legge meg på sofaen! HVOR er den energien folk prater om? Jeg får skikkelig energitrøkk sånn rett etter trening, livet ser lyst og jeg er klar til å gripe dagen. Så dusjer jeg, gjør meg klar og vips…energi slutt. Jeg kan også kjenne hver eneste muskel jeg har trent bli stølere og stølere. Jeg var på en intensiv 30-minutters core time.

    I dag drakk jeg en stor proteinshake en halvtime etter trening, og en god prosjon havregrøt på melk (med honning og frø) ca 1,5 timer etter trening. Så jeg er verken sulten eller på noen protein/karbohydrat mangel.

    Jeg ønsker jo gjerne å få trent litt oftere om morningen, slik at jeg kan få en litt lengre kveld til andre ting i ny og ne. Men dette gjør at jeg kvier meg.

    What to do?

    1. Tillater meg å svare på denne for jeg har innimellom kjent på det samme… det kjedelige svaret som funket for meg var å rett og slett legge meg tidligere kvelden før… 😬 Jeg er lærer så hverdagen min er i liten grad stillesittende, det hjelper også på naturligvis at jeg aldri får satt meg ned å bli trøtt… men mer søvn er vel det beste jeg kan anbefale :) lykke til!

  2. Hei fine! Jeg bare lurer på om du bruker noe kosttilskudd? Bcaa? Kreatin? Digger deg! Du er et flott forbilde! Klem!❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s