Powerbeats Pro #reklame

Jeg kjøpte mine første Powerbeats Pro som julegave til meg selv rett etter jul, og de er uten tvil de beste øretelefonene jeg har prøvd. Så da Elkjøp tok kontakt med meg for et samarbeid for å promotere disse, var jeg ikke vond å be. Dette er jo utvilsomt et produkt jeg kan anbefale, og med tanke på hvor mange av dere som allerede har spurt om hva slags øretelefoner jeg bruker, er det på høy tid at jeg forteller skikkelig om de. En oppdatering på alt annet som skjer i livet vårt om dagen (les: flytting og tvillinggraviditet) kommer også altså, jeg må bare få summet meg etter den mildt sagt overveldende responsen.

IMG_2764

Det viktigste for meg når det gjelder øretelefoner er passform og hvordan de sitter i øret. De skal selvsagt føles behagelige og ikke gjøre vondt, men det mest avgjørende er at de sitter fast. Når man f.eks har løpt en stund og begynner å svette i øra (regner med alle gjør det), så hater jeg å måtte presse øretelefonen på plass. Powerbeatsene sitter som støpt til øret mitt, og justeringer underveis i økten er ikke nødvendig.

Jeg trodde egentlig øretelefonene jeg hadde før disse var ok, men det va nok fordi jeg ikke visste hvor bra lyd man faktisk kan få. Første løpeøkt med Powerbeatsene var jeg jo nærmest euforisk når lyden totalt dempet mine egne trampesteg på mølla. Vi vet jo alle hvilken effekt en bra låt kan ha på både innsats og motivasjon, og jeg føler virkelig Powerbeatsene er med på å forsterke dette.

IMG_2771

De siste 5 ukene har vi vært innelåst i egen leilighet, og det har til tider vært vanskelig å motivere seg til å trene når man må gjøre det på samme sted som man sover, spiser og gjør absolutt alt annet. Da har det vært ekstra befriende å sette inn øretelefonene, stenge Corona og alt annet ute, og bare fokusere på treningen.

Men det er ikke bare lyd og passform som gjør at jeg digger Powerbeats Pro. Batteritiden er lang (9 timer), og de lades opp i etuiet de ligger i. Skulle jeg til formodning trenge de når de er tomme for strøm, kan jeg sette de til lading i noen minutter, gå en siste gang på do eller noe, og så har de nok batteri til en lang løpetur kort tid etter. What’s not to love?

IMG_2813IMG_2811IMG_2821

Har du lyst til å teste, og oppgradere din egen musikk-, podcast- og lydboklytting, finner du de her. Jeg lover, du vil ikke bli skuffet.

2 kommentarer om “Powerbeats Pro #reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s