Tren med meg i Okka By #reklame

14. mai inviterte jeg og Ian til gratis utetrening i hjembyen. Timen ble fullbooket på en liten time, og folk kom fra både Ålgård og Stavanger, og til og med Kvinesdal! Det var stas!

Tanken var å tilby utetrening frem til gymmene åpner, men vi måtte fort finne et alternativ på grunn av blant annet vær og vind. Å leie en bane i tenninshallen i Egersund ble løsningen, og der har jeg møtt pluss minus 15 treningsglade damer hver mandag og onsdag den siste måneden.

Treningen er hovedsakelig med kroppsvekt som redskap, og siden jeg deltar på øktene selv kan jeg skrive under på at det holder ;-) samtidig legger jeg opp øktene sånn at man skal kunne henge med uansett nivå.

Selv om gymmene nå forhåpentligvis åpner neste uke har vi bestemt å fortsette å tilby disse timene en stund til. Mandager og onsdager frem til og med 1. juli kan du altså trene med meg klokken 19.00 hvis du vil!

Du kan velge mellom å betale for alle 6 øktene frem til 1. juli, eller drop-in for de dagene du ønsker. Søk opp Vipps-nummer 544046 og velg det alternativet som passer deg.

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s