Okka hus

God kveld i stuen, og takk for sist! Og siden sist har det jammen skjedd litt også, for vi har både kjøpt, overtatt og flyttet inn i huset rett ved siden av mamma og pappa! Kaia omtaler det fortsatt som naboenes hus, og vi er absolutt ikke på plass med alt enda, men vi fikk sengen inn på onsdag og har sovet her siden.

Vi har bodd 6 (!!!) måneder hos mamma og pappa, og det har virkelig gått over all forventning. Eller, jeg kan vel egentlig ikke si at jeg hadde særlige forventninger til hvordan det skulle gå, men det hadde jo ikke vært unormalt om det hadde bydd på sine utfordringer å bo så tett så lenge. Nå kan jo ikke jeg snakke for alle involverte, men jeg tørr påstå at vi har taklet det veldig bra, og vi er alle fortsatt gode venner. Hehe :-D

Men altså, på tirsdag fikk vi nøklene, og dagene siden har mildt sagt vært hektiske. Det er et eldre hus vi har kjøpt, og mye kan nok fikses på med tiden, men det er absolutt mulig å flytte rett inn. Noen vegger skal males for å freshe opp litt, ellers handler det mest om å få ut innholdet i eskene som til nå har vært lagret i ekstragarasjen til mamma og pappa, samt å få på plass de viktigste møblene. Dere kan jo selv tenke dere overgangen fra leiligheten på 3 soverom i Dubai, til et hus på 3 etasjer, så det skal i alle fall ikke stå på lagringsplass! Vi har en meget generøs grovinngang, kjøkken med plass til stort spisebord, TV krok, vanlig stueareal, soverom til oss og Kaia, «walk in wardrobe», loftstue, lekerom, kontor, treningsrom, vaskerom og bad. Mer enn nok boltringsplass for en familie på (snart!) 5 med andre ord!

For ja, siden sist har jeg jo også blitt nesten 36 uker gravid, noe som merkes på både humør, energinivå, mage og ryggsmerter. Jeg har mer vondt enn ikke for tiden, og føler meg jevnt over ganske lite hjelpsom i denne flytteprosessen. Det positive er jo at med så mye som skal gjøres fremover, så kommer i alle fall tiden til tvillingenes ankomst til å gå fort. Det er i alle fall det jeg satser på ;-)

XOXO,

Huseiere (og gjeldsslaver!)

En kommentar om “Okka hus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s