#reklame Nycoplus Gravid

Jeg tørr påstå at jeg vanligvis spiser ganske sunt, men som gravid er det jammen lettere sagt enn gjort! I starten av denne graviditeten var jeg jo superkvalm hele dagen og ingenting fristet, verken «sunn» eller «usunn» mat. Så kom vi til Norge og jeg fikk endelig spise min elskede brødmat, og det gikk med nærmere ett halvt brød til hvert måltid. Nå er jeg verken kvalm eller supersulten, men størrelsen på magen setter helt enkelt en stopper for hvor mye mat jeg klarer å spise. Jeg spiser kanskje ikke så mye som vanlig, men jeg spiser akkurat det som frister der og da. Noen ganger er det gulrøtter, og andre ganger snop og sjokolade, eller aller helst sjokolademelk. Herregud så mye sjokolademelk jeg har drukket i det siste!

Siden matinntaket i denne perioden er mildt sagt random, har jeg tatt kosttilskudd tilpasset gravide som en slags forsikring om at jeg får i meg de vitaminer og mineraler som jeg og tvillingene i magen trenger. Da vi flyttet hjem i mai kjøpte jeg Nycoplus sitt kosttilskudd for gravide som jeg har brukt siden. Det var derfor veldig enkelt for meg å takke ja da Nycoplus tok kontakt for å gjøre et samarbeid.

En eske gir 4 ukers forbruk, og man tar to tabletter og to kapsler per dag. Da er man sikret tilstrekkelig inntak av både omega-3 og folsyre, samt alle andre vitaminer og mineraler en gravid kropp trenger. Jeg er egentlig ikke så fan av kosttilskudd sånn generelt, men akkurat i denne perioden i livet tenker jeg better safe than sorry.

Ønsker du å kjøpe Nycoplus Gravid gir koden INGER40 deg 40% avslag hos Farmasiet.no

Sånn FYI ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s